DBLADE Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας και πάλι εχω ενα προβλημα με με υπολογισμους ακαιρεων και περριτων αριθμων εδω παραθέτω την εκφωνηση και το τι εχω δουλεψει εως τώρα καθε βοήθεια δεκτή Visual basic.zip Η-Υ ΙΙ.zip
DBLADE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας και πάλι εχω ενα προβλημα με με υπολογισμους ακαιρεων και περριτων αριθμων εδω παραθέτω την εκφωνηση και το τι εχω δουλεψει εως τώρα καθε βοήθεια δεκτή Kανείς???:whistle:
virxen75 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 το λάθος για HY -ii ====================================== apot=... AND praxi=.... βάζε τα απο κάτω τώρα είδα και την εκφώνηση αλλαξε και αυτό (αφαιρει τον 2ο από τον 1ο) apot = a - b Η-Υ ΙΙ.zip
DBLADE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 το λάθος για HY -ii====================================== apot=... AND praxi=.... βάζε τα απο κάτω τώρα είδα και την εκφώνηση αλλαξε και αυτό (αφαιρει τον 2ο από τον 1ο) apot = a - b το εκανα και δουλευει ευχαριστω:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.