nickolas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Mόλις έλαβα ένα τηλεφώνημα από εταιρεία συνεργαζόμενη με την HOL (αρχικά είπαν πως είναι ΗΟL...) με προσφορά 2play στα 30 ευρώ περιλαμβάνοντας ότι και η Forthnet στα 40 ευρώ (1 ώρα προς κινητά και δωρεάν κινητά προς ΗΠΑ κλπ.) Για να δούμε τί θα δούμε! Την προηγούμενη φορά που δέχτηκα τέτοια "φανταστική" προσφορά από συνεργαζόμενη εταιρεία, τότε εξ'ονόματος της Vivodi, η προσφορά ήταν όντως στη φαντασία τους. Μου ήρθε να υπογράψω ένα κλασσικό τότε πρόγραμμα της Vivodi πιο φτωχό σε υπηρεσίες και πιο ακριβό από αυτό που μου υπόσχονταν τότε. Από ότι κατάλαβα θα μου πάσαρε το κλασσικό πρόγραμμα των 40 ευρώ της HOL, μόλις όμως άκουσε ότι είμαι στη Forthnet μου μίλησε για την ειδική προσφορά, που δεν υπάρχει στο site της HOL κλπ. Λέτε απλά να παραχώρησα τα προσωπικά μου δεδομένα για 2η φορά? Τη Δευτέρα που θα έρθει το κούριερ με την προσφορά θα ξέρουμε. Έχει κανείς σχετική εμπειρία?
nickolas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Ο κούριερ πέρασε ώρα που έλλειπα. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του μου είπε πως είχε απλώς μια αίτηση να υπογράψω, χωρίς να αναφέρει όρους προγράμματος κλπ. ...του είπα να μην κάνει τον κόπο. Με κάποιον τρόπο πρέπει να αντιμετωπιστούν όλες αυτές οι εταιρείες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.