!!!...sos...!!! Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας, Έχω έναν υπολογιστή εδώ και 3 χρόνια.. Το πρόβλημα είναι πως τώρα τελευταία τα δείχνει όλα κάπως πιο θαμπά και συνήθως "τριπλά"! Φταίει η οθόνη γι' αυτο; Η μάρκα είναι Philips (δεν ξέρω αν βοηθάει σε τίποτα..). Τι ΄μπορώ να κάνω γι αυτό; (Αν θέλετε πληροφορίες σχετικά με την οθόνη ρωτήστε με και θα προσπαθήσω να σας απαντησω) Ευχαριστώ προκαταβολικά! Α! Να σημειώσω πως παλιότερα το είχε ξαναπάθει, αλλά με το καιρό έγινε και τώρα ξαναεμφανίστηκε!
caution Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ...αν είναι CRT ("μπαούλο") κάνε ένα degauss και checkαρε και τα καλώδια
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να κάνεις boot μ ένα live CD ώστε να αποκλείσεις την περίπτωση τη ζημιά να το κάνει κάποιο software (που δεν το νομίζω). Κατά τ άλλα δες αυτά που πε ο caution. Αν υπάρχει άλλη κάρτα γραφικών (ή αν έχει κάποια on-board η μητρική) δοκίμασέ την (αν υπάρχει άλλη οθόνη -ακόμα και tv με αντίστοιχο βίσμα-, ακόμα καλύτερα). Μια CRT μου λίγο πριν ξεψυχίσει παρουσίασε θολούρα και σκιάσεις.
!!!...sos...!!! Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Όχι δεν είναι CRT, LCD είναι..!
niksakl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 αν είσαι τυχερός τότε απλά φταίει το καλώδιο. Αν όχι... τότε μάλλον πας για οθόνη. Με αυτά τα 2 έχεις καλύψει το 90% των περιπτώσεων. Δες το καλώδιο αν έχει κάποιο τσάκισμα η εμφανή τραυματισμό. Βέβαια καλά θα κάνεις για να αποκλείσεις το υπόλοιπο 10% να δοκιμάσεις κ αυτά που γράφτηκαν παραπάνω.
GGKING Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 χαμήλωσε την οξύτητα στις ρυθμίσεις της οθόνης....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.