Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USB

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αντιμετοπίζω τρομερό πρόβλημα. Χθες έβγαλα όλα τα καλώδια από το τροφοδοτικό για να βάλω ένα καινούργιο και πήρα και μια καινούργια κ.γραφικών. Σύνδεσα τα καλώδια με το νέο τροφοδοτικό και ανοιξα τον υπολογιστή. Μια χαρά η εικόνα και όλα αλλά δεν δούλευαν οι θύρες USB. Χωρίς USB δεν έχει ποντικι κ πληκτρολογιο και έτσι είναι σαν να μην έχεις υπολογιστή. Ίσως φταίει κάνα καλώδιο δεν ξέρω. Λίγη βοήθεια.:cry:

Δημοσ.

Mόλις έκανα επαννεκίνηση μου λέει CPU Fan Error! Να τον πάω στο πλαίσιο? Έχει τελειώσει η εγγύηση. Λέτε να κάνουν τίποτα ή δεν θα ασχοληθούν? Δεν αντέχω, χωρίς το pc.

Δημοσ.

Α,έβγαλες και το καλωδιάκι που πάει στη μητρική και παίρνει ρεύμα το ανεμιστήρι,έ;

Επικίνδυνος είσαι για σένα.lol

Κοίτα με προσοχή στο manual της μητρικής τί καλωδιάκι πάει πού και βάλ' το,εύκολο είναι μην κολώνεις.

Δημοσ.

Ναι το είχα βγάλει, είχα βγάλει και όλο το ανεμηστηρακι μόλις έβγαλα το τροφοδοτικό για να το δω.Είχε κάτι σαν κόλα. Μετά το ξαναβίδωσα και έβαλα το καλωδιο. Γενικά γυρνάει όπως πάντα μόνο που στην αρχή κάνει ένα βζίου και μετά συνεχίζει κανονικά.

Δημοσ.
Ναι το είχα βγάλει, είχα βγάλει και όλο το ανεμηστηρακι μόλις έβγαλα το τροφοδοτικό για να το δω.Είχε κάτι σαν κόλα. Μετά το ξαναβίδωσα και έβαλα το καλωδιο. Γενικά γυρνάει όπως πάντα μόνο που στην αρχή κάνει ένα βζίου και μετά συνεχίζει κανονικά.

Ωραία,έβγαλες και την θερμοαγώγιμη πάστα...:lol:

Δώστο σε κανα μαστοράκι να φάει κι αυτός ψωμάκι και κάτσε από πάνω την ώρα που δουλεύει να δεις πως και τί,να μην τον ξαναχρειαστείς για απλά.

Δημοσ.

Ναι μια χαρά, αλλά δεν θέλω να χαλάσω περισσότερα για την τυχόν ζημιά που θα προκαλέσω. Ένα απλό φτιάξιμο θέλω. Εξάλου ούτε πως φτιάχνεται δεν ξέρω. :(

Δημοσ.
Ναι μια χαρά, αλλά δεν θέλω να χαλάσω περισσότερα για την τυχόν ζημιά που θα προκαλέσω. Ένα απλό φτιάξιμο θέλω. Εξάλου ούτε πως φτιάχνεται δεν ξέρω. :(

Έλα μαζί με το μηχανάκι σου Πλ Αμερικής να δεις ποιό μπαίνει που.

Τζάμπα.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...