randy1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά αντιμετοπίζω τρομερό πρόβλημα. Χθες έβγαλα όλα τα καλώδια από το τροφοδοτικό για να βάλω ένα καινούργιο και πήρα και μια καινούργια κ.γραφικών. Σύνδεσα τα καλώδια με το νέο τροφοδοτικό και ανοιξα τον υπολογιστή. Μια χαρά η εικόνα και όλα αλλά δεν δούλευαν οι θύρες USB. Χωρίς USB δεν έχει ποντικι κ πληκτρολογιο και έτσι είναι σαν να μην έχεις υπολογιστή. Ίσως φταίει κάνα καλώδιο δεν ξέρω. Λίγη βοήθεια.
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Προλαβαίνεις να πας σε ένα μαγαζί να προμηθευτείς μια pci->usb.
randy1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Το να παιξουν δηλαδή αυτές οι θύρες USB αποκλείεται?
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Προφανώς,μαζί με τα καλώδια του τροφοδοτικού που έβγαλες,πήρες μαζί σου και των usb...
randy1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Mόλις έκανα επαννεκίνηση μου λέει CPU Fan Error! Να τον πάω στο πλαίσιο? Έχει τελειώσει η εγγύηση. Λέτε να κάνουν τίποτα ή δεν θα ασχοληθούν? Δεν αντέχω, χωρίς το pc.
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Α,έβγαλες και το καλωδιάκι που πάει στη μητρική και παίρνει ρεύμα το ανεμιστήρι,έ; Επικίνδυνος είσαι για σένα.lol Κοίτα με προσοχή στο manual της μητρικής τί καλωδιάκι πάει πού και βάλ' το,εύκολο είναι μην κολώνεις.
randy1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι το είχα βγάλει, είχα βγάλει και όλο το ανεμηστηρακι μόλις έβγαλα το τροφοδοτικό για να το δω.Είχε κάτι σαν κόλα. Μετά το ξαναβίδωσα και έβαλα το καλωδιο. Γενικά γυρνάει όπως πάντα μόνο που στην αρχή κάνει ένα βζίου και μετά συνεχίζει κανονικά.
caution Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ...ενώ το έχεις συνδεδεμένο; ( out of date )
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι το είχα βγάλει, είχα βγάλει και όλο το ανεμηστηρακι μόλις έβγαλα το τροφοδοτικό για να το δω.Είχε κάτι σαν κόλα. Μετά το ξαναβίδωσα και έβαλα το καλωδιο. Γενικά γυρνάει όπως πάντα μόνο που στην αρχή κάνει ένα βζίου και μετά συνεχίζει κανονικά. Ωραία,έβγαλες και την θερμοαγώγιμη πάστα... Δώστο σε κανα μαστοράκι να φάει κι αυτός ψωμάκι και κάτσε από πάνω την ώρα που δουλεύει να δεις πως και τί,να μην τον ξαναχρειαστείς για απλά.
randy1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω κανα μαστοράκι. Να τον πάω στο πλαίσιο?
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Όχι,να μάθεις να τα φτιάχνεις μόνος σου.Εύκολο+τζάμπα είναι,θα σου χρειαστούν τα λ7 που θα δώσεις,για άλλα πράματα...
randy1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι μια χαρά, αλλά δεν θέλω να χαλάσω περισσότερα για την τυχόν ζημιά που θα προκαλέσω. Ένα απλό φτιάξιμο θέλω. Εξάλου ούτε πως φτιάχνεται δεν ξέρω.
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι μια χαρά, αλλά δεν θέλω να χαλάσω περισσότερα για την τυχόν ζημιά που θα προκαλέσω. Ένα απλό φτιάξιμο θέλω. Εξάλου ούτε πως φτιάχνεται δεν ξέρω. Έλα μαζί με το μηχανάκι σου Πλ Αμερικής να δεις ποιό μπαίνει που. Τζάμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.