Προς το περιεχόμενο

Πως ενεργοποιω ξανα τα Win 7 σε αλλο Pc?

gboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλαξα υπολογιστη γινετε να ενεργοποιησω παλι τα Windows 7 στον καινουργιο υπολογιστη και πως? η πανε χαμενα? η εκδοση που εχω ειναι Win 7 pro DSP

'

Δημοσ.

έχεις δύο άδιες σωστά άρα μάλλον δεν θα υπάρξει πρόβλημα βέβαια και αν υπάρξει λες οτι σου καηκε η παλια μητρική και θα σου δώσουν νέο (πρέπει να δωσεις καποια στοιχεια που αναγράφοντε άν θυμάμε καλά)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ανανέωσα τα βίστα σε 7 μεσο παραγγελίας των 7 με το χαρτί που μου είχε μαζί με τον υπολογιστή που αγόρασα πριν καιρό....(αρχικά ο υπολογιστής είχε βιστα αλλά μαζί με αυτόν είχε χαρτί για δωρεάν αναβάθμηση...) τα 7 τα έβαλα κανονικά...αλλά τώρα μου ζητάει να ενεργοποιήσω τα γουίντοους...θέλει αριθμό-κλειδί....τότε όταν είχα ακόμα τα βίστα τα είχα ενεργοποιήσει βάζοντας τον αριθμό-κλειδί που είχα τώρα τι κάνω..? έβαλα τον αριθμό-κλειδί που είναι πάνω στο κουτί (αυτόν που χρησιμοποιήσα τότε για την ενεργοποιήση) αλλά μου λέει οτι δέν είναι συμβατός με αυτά τα 7....τι κάνω? παρακαλώ βοηθεια....ευχαριστώ.....

Δημοσ.
Αλλαξα υπολογιστη γινετε να ενεργοποιησω παλι τα Windows 7 στον καινουργιο υπολογιστη και πως? η πανε χαμενα? η εκδοση που εχω ειναι Win 7 pro DSP

'

Γινεται με τηλεφωνικη ενεργοποηση.Αφου δεν θα δεχεται το ιδιο κλειδι προχωρας ετσι μιλωντας με μηχανημα καλωντας την microsoft και θα εισαι μια χαρα.Υποτιθεται οτι οι εκδοσεις dsp ειναι μια ενα συγεκριμενο υπολογστη αλλα γινεται οπως σου ειπα.Το εχω δοκιμασει.

Χρησιμοποίησε το ίδιο CD Key...

Δεν το δεχεται.

έχεις δύο άδιες σωστά άρα μάλλον δεν θα υπάρξει πρόβλημα βέβαια και αν υπάρξει λες οτι σου καηκε η παλια μητρική και θα σου δώσουν νέο (πρέπει να δωσεις καποια στοιχεια που αναγράφοντε άν θυμάμε καλά)

Σε εκδοσεις dsp εχουμε μονο μια αδεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...