JIMBOAthens Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 'Οταν τα λέω εγώ... Κοίτα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3113153#post3113153 στο post #6... Mε λίγα λόγια κάποιοι μαζέψανε από την αντιπροσωπεία όλα τα επιστραφέντα μαθητικά 1150 (επισκευασμένα και φυσικά σχεδόν τζάμπα) και τα ξαναρίξανε στην αγορά στα €199... A ρε αθάνατε Ελληνάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 'Οταν τα λέω εγώ... Κοίτα εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3113153#post3113153 στο post #6... Mε λίγα λόγια κάποιοι μαζέψανε από την αντιπροσωπεία όλα τα επιστραφέντα μαθητικά 1150 (επισκευασμένα και φυσικά σχεδόν τζάμπα) και τα ξαναρίξανε στην αγορά στα €199... A ρε αθάνατε Ελληνάρα... οντως υποπτο αυτο γιατι εγω πηρα απο το μεντια μαρκτ το hp-compaq mini 1030 SV και την αλλη μερα εξαντληθηκαν οπως μου ειπε φιλος που πηγε να δει.ομως σημερα, ενα μηνα μετα πηγα και το ειχαν στα 300κατι δε θυμαμαι ακριβως.και μενα μονο xp ειχε.αρα μ@λακια που το πηρα??δε μ χει βγαλει προβλημα προς το παρον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 βασικα δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα εξιοπιστιας των μηχανηματων. απλος προβλημα αξιοπιστιας αυτων που ελεγχουν την αγορα. τωρα σε σχεση με τα Dead On Arrival μηχανηματα δεν ξερω κατι. αυτα την προβλημα παρουσιασαν ? εμενα το προβλημα ειναι οτι προσπαθησα να κανω restore και δεν το εκανε. αυτο ειναι μαλλον προβλημα απο την εγκατασταση λειτουργικου και οχι hardware. και μιας και ανακαλυψα οτι επρεπε να ειχε και linux οτι πηγα πισω και απαιτησα αλλο.... τα Dead On Arrival ειχαν να κανουν με ολοι την σειρα 11χχ η μονο με την 1150 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 τα Dead On Arrival ειχαν να κανουν με ολοι την σειρα 11χχ η μονο με την 1150 ? Απ'όσο γνωρίζω για τα 1150... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 γιατι απο οτι εχω καταλαβει η σειρα ειναι 11χχ και το 1130 ειναι το μαυρο το 1140 ασπρο και το 1150 το ροζ... οχι τιποτε αλλο αλλα για να ξερω εγω που εχω το 1130 με τι εχω να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.