nek4d Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Είναι πολλά τα netbook τώρα στα 199€ αλλά το carrefour έχει πολλές άτοκες δόσεις με πιστωτική (36 με την simply visa, 24 με τις περισσότερες υπόλοιπες πιστωτικές) http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184 Διαθέσιμα 500 τεμ. σε μαυρο, ασπρο & ροζ (το πήρα για την κοπέλλα μου) και απ'ότι είδα είναι με την 6-κελλη μπαταρία Ισχύει για ΠΑ-ΣΑ 8-9 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 όλη η ελλάδα θα αποκτήσει mini laptop όπως το πάμε. Καλό ξεστράβωμα! Προσωπικά θα περιμένω την επόμενη γενιά με 11,6" και dual core celeron, hdmi κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 όλη η ελλάδα θα αποκτήσει mini laptop όπως το πάμε. Καλό ξεστράβωμα! Προσωπικά θα περιμένω την επόμενη γενιά με 11,6" και dual core celeron, hdmi κτλ... Συμφωνώ μαζί σου. Τα περιμένω και εγώ αν και νομίζω ότι μέχρι να βγουν μαζικώς σε προσφορές θα πάρει κάποιο καιρό. Η τωρινή γενιά celeron-11.6 είναι και πολύ ακριβότερη και χειρότερη στα benchmarks από τον Atom! Οπότε μέχρι τότε καλό είναι ένα πιτσιρίκι για τον χαβαλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Στη Νέα Ιωνία που πήγα είχε μόνο δείγματα για να αγοράσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 όλη η ελλάδα θα αποκτήσει mini laptop όπως το πάμε. Καλό ξεστράβωμα! Προσωπικά θα περιμένω την επόμενη γενιά με 11,6" και dual core celeron, hdmi κτλ... που εκτος ολων αυτων θα κανουν και 500 eura! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ μαζί σου.Τα περιμένω και εγώ αν και νομίζω ότι μέχρι να βγουν μαζικώς σε προσφορές θα πάρει κάποιο καιρό. Η τωρινή γενιά celeron-11.6 είναι και πολύ ακριβότερη και χειρότερη στα benchmarks από τον Atom! Οπότε μέχρι τότε καλό είναι ένα πιτσιρίκι για τον χαβαλέ. Συμφωνώ απόλυτα και εγώ. Όλοι έχουμε από έναν τουλάχιστον κύριο υπολογιστή όπου βγάζουμε τα απωθημένα μας, Ένας δεύτερος όμως για να βλέπεις τα νέα, και το email, κατεβαστήρι για να μην ανοίγεις τα ΧΧΧ Watt που έχουμε ο καθένας στο σπίτι αλλά και για να βλέπουμε ταινίες (όχι HD) σε ταξίδια είναι ότι πρέπει, δεν τον παίρνεις για κύριο. Αν αναλογιστείς ότι πριν λίγο καιρό τα συγκεκριμένα μοντέλα είχαν πάνω από 300 €, τότε τα 199 € είναι μια χαρά. Το βάζω σε 12 δόσεις κόβω και ένα περιοδικό από αυτά που παίρνω και τις κυριακάτικες εφημερίδες και βγήκε η δουλειά χωρίς να το καταλάβω. Η νέα γενιά μηχανημάτων θα είναι σαφώς καλύτερη και γρηγορότερη αλλά 199 € αποκλείεται να κάνει. Ερώτηση : Ποιο μοντέλο είναι το HP των carrefour?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ απόλυτα και εγώ.Όλοι έχουμε από έναν τουλάχιστον κύριο υπολογιστή όπου βγάζουμε τα απωθημένα μας, Ένας δεύτερος όμως για να βλέπεις τα νέα, και το email, κατεβαστήρι για να μην ανοίγεις τα ΧΧΧ Watt που έχουμε ο καθένας στο σπίτι αλλά και για να βλέπουμε ταινίες (όχι HD) σε ταξίδια είναι ότι πρέπει, δεν τον παίρνεις για κύριο. Αν αναλογιστείς ότι πριν λίγο καιρό τα συγκεκριμένα μοντέλα είχαν πάνω από 300 €, τότε τα 199 € είναι μια χαρά. Το βάζω σε 12 δόσεις κόβω και ένα περιοδικό από αυτά που παίρνω και τις κυριακάτικες εφημερίδες και βγήκε η δουλειά χωρίς να το καταλάβω. Η νέα γενιά μηχανημάτων θα είναι σαφώς καλύτερη και γρηγορότερη αλλά 199 € αποκλείεται να κάνει. Ερώτηση : Ποιο μοντέλο είναι το HP των carrefour?? Ομορφα τα είπες model: HP Compaq Mini 110-1160EV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Είχαν και το άπσρο το 1050 και ένα compaq αλλά δε νομίζω να υπάρχει πλέον τίποτα διαθέσιμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ποιο από τα δύο είναι καλύτερο 1050 ή 1160? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά δεν υπάρχει καλύτερο netbook απο το dell mini 1010 που έδινε η vodafone. Ιntel atom 1.6 Z530 passive cooling αθόρυβο τελείως, 6 cell battery, hdmi out 1080p, Ενσωματωμένη mobile broadband με sim card, multitouch trackpad, gps ...κλπ. Τυχεροί όσοι πρόλαβαν και το πήραν. Ένας απο αυτούς και γω...... Για take a look http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=11977 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πως σου προκύπτει ότι είναι το καλύτερο? Με τον Ζ530? Δεν θα το έλεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 O Ζ530 κανει τα διπλα λεφτα σαν CPU, καει πιο λιγα watt (ελαχιστα)και εχει Intel VT. Ειναι και καλα για umpc & passive. Και ο Ν270(280) δεν ειναι και κανα τερας. 1.6 Αtom ειναι και οι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geioannou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 οπως και να το κανουμε ειναι παρα πολυ καλη η τιμη και σκεπτομε πραγματικα να το αγορασω. το μονο που με κανει να εχω μια μικρη αναστολη ειναι οτι και πριν απο 3 εβδομαδες ειχαν βγαλει μια ιδια προσφορα αλλα το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η εμφανηση. το βρηκα λιγο γκουμουτσε. ηταν λιγο χοντροκομενω και δεν ειχε την φινετσα που εχουν καποια αλλα και πιο συγκεκριμενα δεν μου αρεσει καθολου το οτι εχει εκεινο το πραμα απο κατω και καλα οτι εχει υπεριψωνενο το πληκτρολογιο.το ξερω οτι ισως ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα η τελεια αγορα πρεπει να τα συνδιαζει ολα. εδω μπορειτε να το δειτε καλυτερα http://laptopblog.gr/laptop-stories/hp-mini-110-1160ev-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-netbook-%CF%84%CE%B7%CF%82-hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Είχαν και το άπσρο το 1050 και ένα compaq αλλά δε νομίζω να υπάρχει πλέον τίποτα διαθέσιμο.. Το απογευμα χτες το πηρα απο Πετρου Ραλλη, όπου είχε πολλά κομμάτια. Για δείτε και σε άλλα carrefour. Σημειωτέον τα εξής σημαντικά: - Εχει χαρτί της quest για τα 3 χρόνια εγγύηση !! (σε άλλα μαγαζιά τα αντίστοιχα μοντέλα της HP με 3 ετη εγγυηση είναι πολύ ακριβότερα) - περιλαμβάνει ένα Kingston USB Flash Drive 4GB ! (δεν είναι όμως το "φοιτητικό" αφού δεν έχει 3 ετη antivirus, ούτε openoffice, παρα τα κλασσικα 60 days trial office 2007 & Norton NIS τα οποία ξηλώθηκαν επιτόπου) - περιλαμβάνει επιπλέον HP USB Bluetooth, το οποίο κρατας κ για άλλους Η/Υ (καλύτερα εξωτερικό, για μένα που δεν το χρησιμοποιώ, παρά ενσωματωμένο και όλη την ώρα ανοιχτό με επιπλέον ακτινοβολία, αν και ο wireless manager της HP είναι πολύ καλός) ---------- Προσθήκη στις 02:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:55 ---------- O Ζ530 κανει τα διπλα λεφτα σαν CPU, καει πιο λιγα watt (ελαχιστα)και εχει Intel VT. Ειναι και καλα για umpc & passive. Και ο Ν270(280) δεν ειναι και κανα τερας. 1.6 Αtom ειναι και οι 2 στα benchmark θυμαμαι ότι ο Z530 είναι αρκετά χειρότερος Σε κάθε περίπτωση, τι σχέση έχει το dell με το θεμα αυτό? Είναι κάποια τρεχουσα προσφορά? Πόσο κοστίζει?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Πήγα πριν απο λίγο στο Avenue και είχε μόνο ροζ και πήρα ένα.Να δω πως θα κυκλοφορώ στο δρόμο με ροζ pc.. Είχε καμιά 10αριά ακόμη.. Έχει 3 χρόνια εγγύηση και 4gb stick.. Τη μπαταρία πόσες ώρες να τη φορτίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.