ikskarda Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια . Επειδη ο σκληρος που εχω στον υπολογιστη μου ειναι ενας Raptor 40gb θελω να παρω εναν μεγαλυτερης χωρητικοτητας σκληρο 250gb η 320gb ... Δεν θελω να παρω 500gb ειτε παραπανω καθως λιγα giga δεσμευω με εφαρμογες+παιχνιδια+windows (κοντα στα 50-60gb) και ετσι και partition να κανω τα υπολοιπα gb θα μου ειναι "αχρηστα" καθως εχω και αλλους δισκους αποθηκευτικους και για downloading ... Θελω λοιπον τον "θεωρητικα" πιο γρηγορα και πιο καλο (σε ταχυτητες και τα σχετικα) σκληρο δισκο 250-320gb . Αν παιζει ρολο ειμαι με windows xp αυτη τη στιγμη και θα βαλω win 7 ... PS:οτι μου προτεινετε να παρω εγω θα πω και του ξαδερφου μου να παρει που θελει εναν νεο δισκο για το νεο του υπολογιστη που στηνει με GA-790XT-UD4P , Phenom 965 , Ati 5870 οπου επειδη και αυτος εχει 1 σκληρο 500gb με partition για windows+αρχεια , θελει επισης τον καλυτερο-ταχυτερο δισκο στα giga στα οποια σας αναφερω (πιστευοντας οτι θα δει αλλαγες σε ταχυτητα και αποδοση στο συστημα) , εκτος αν εχετε να μας προτεινετε στον καθενα διαφορετικο δισκο
ikskarda Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 και οι 2 αποκλειστικα HDD , για αυτο αλλωστε αναφερω σκληρο δισκο στον τιτλο PS:αντε ας κανω μια παραχωρηση τελικα και ας πω 500gb "ταβανι" καθως τα υπολοιπα gb θα καθονται ... Ξερω πως ο Samsung F3 αξιζει στα 500gb η ο Caviar Black αλλα δεν υπαρχει κανεις σε plaisio,e-shop,multirama
fabio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 μαστορα ξερει τι ρωταει ο hackerw32 ssd ειναι τυπος σκληρου δισκου
ikskarda Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 μαστορα ξερει τι ρωταει ο hackerw32 ssd ειναι τυπος σκληρου δισκου χωρις παρεξηγηση εγω απλα ξερω πως αλλο ειναι σκληρο δισκος (hard disk) και αλλο SSD (solid disk) και υπεθεσα οτι δεν καταλαβε τι ηθελα ... συνεπως αν ηθελα SSD θα το ανεφερα για μεγαλυτερη ευκολια
hackerW32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 χωρις παρεξηγηση εγω απλα ξερω πως αλλο ειναι σκληρο δισκος (hard disk) και αλλο SSD (solid disk) και υπεθεσα οτι δεν καταλαβε τι ηθελα ... συνεπως αν ηθελα SSD θα το ανεφερα για μεγαλυτερη ευκολια απλώς επιδί ανέφερες ταχύτητα για αυτό μίλησα για ssd
ikskarda Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 εστω την στοιχειωδη ταχυτητα των HDD για ενα μηνα περιπου δοκιμασα αυτον τον δισκο --> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Seagate-Sata-Ii-320-Gb-16-Mb-7200-12-ST3320418AS.htm με windows xp (για καποιο λογο) και μπορω να πω οτι απογοητευικα καπως σε σχεση με τον Raptor που ειναι 40gb με 8mb cache και εκανα τελικως τον 320gb αποθηκευτικο δισκο , καθως παρατηρησα μεγαλη διαφορα στο boot μεταξυ των 2
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τον F3 από εμένα και ας "κάθονται" τα παραπανήσια GB. Γέμιζέ τον σιγά σιγά με τα downloads σου και περιοδικά μπορείς να τα μεταφέρεις στους άλλους δίσκους σου...
ikskarda Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 συστηνεις δηλαδη να παρω 500αρη σκληρο οπωσδηποτε , καθως ειναι γρηγοροτεροι απο τους 250-320αρηδες ... Οποτε 100gb περιπου για windows και 400gb για οτι προκυψει ? by the way το ιδιο συστημα που εχει ο ξαδερφος μου , το ιδιο σχεδον θα αποκτησω και εγω συντομα . Με αυτον τον σκληρο θα ειμαστε ενταξει απο πλευρας αποδοσης-ταχυτητας με win7 για καθημερινη χρηση και για gaming ? καθως εγω κυριως SSD προς το καλοκαιρι λεω να παρω
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά θα είσαι. Ο 500άρης F3 έχει 1 platter και αυτό τον τοποθετεί στην κορυφή από άποψη ταχύτητας. Ξεκίνα έτσι και προς το τέλος του χρόνου ξανασκέφτεσαι και την αγορά ενός SSD (θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αρκετά μέχρι τότε στους SSD)...
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Επειδή δεν κατάλαβα τι ακριβώς σκοπεύεις να κάνεις με τον raptor, ο νέος HDD δε νομίζω να ναι «ταχύτερος» απ τον 40άρη σου. Μεγαλύτερο transfer rate μπορεί να έχει αλλά μικρότερο access time όχι. Γενικά οι HDD @ 7200 δε νομίζω να έχουν ιδιαίτερα αισθητές διαφορές μεταξύ τους.
ikskarda Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 απλα ο raptor 40gb δεν με φτανει για τα windows και ποσο μαλλον για τα windows 7 που θελουν 15gb εγκατασταση ... ετσι ειπα να τον αλλαξω με εναν δισκο 250-320gb για περισσοτερη χωρητικοτητα και αν γινεται μεγαλυτερη ταχυτητα συστηματος
phanispal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αν όντως δε φτάνει ο 36άρης (και λιγότερο) στην ουσία ράπτορας, ψάχνεις για 500άρη F3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.