Προς το περιεχόμενο

Forthnet Telephony...συμφέρει?

chris2060

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! :-D

Θελω να ρωτησω εαν συμφερει το Forthnet telephony.

Ειναι αυτο εδω

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010520

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, θελω να ρωτησω παγιο ΟΤΕ θα πληρωνω και μετα?

Προς το παρον εχω ΟΤΕ και Forthnet ADSL στα 2 MBps.

Με το Telephony τι γινεται ? Θα εχω και το internet μετα? θα πληρωνω εκτος απο το 30αρι της Telephony και παγιο του ΟΤΕ(γιατι τοτε δεν θα συμφερει)?

Επισης, επειδη πολλα ακουμε, οι γραμμες αυτες εχουν προβληματα, πως θα ξερω οτι θα ακουω τον αλλον οταν θα μιλαμε και δεν θα εχει παρασιτα? Αργει η ενεργοποιηση της υπηρεσιας πολυ?

Αν καποιος το εχει ενεργοποιησει, ακομα καλυτερα, θελω να ακουσω λεπτομερειες.

Οποιος βεβαια εχει κατι να πει πανω στο θεμα, θα βοηθουσε.

Ευχαριστω εκ των προτερων :o

Δημοσ.
Γεια σας παιδια! :-D

Θελω να ρωτησω εαν συμφερει το Forthnet telephony.

Ειναι αυτο εδω

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010520

οι δικές σου ανάγκες θα κρίνουν αν σε συμφέρει

Επειδη ειμαι λιγο ασχετος, θελω να ρωτησω παγιο ΟΤΕ θα πληρωνω και μετα?

αν μπεις στο ιδιόκτητο της forth (αν παρέχεται στην περιοχή σου), δε θα το πληρώνεις

Προς το παρον εχω ΟΤΕ και Forthnet ADSL στα 2 MBps.

Με το Telephony τι γινεται ? Θα εχω και το internet μετα? θα πληρωνω εκτος απο το 30αρι της Telephony και παγιο του ΟΤΕ(γιατι τοτε δεν θα συμφερει)?

Για πάγιο τα είπαμε. Για το Internet θα πληρώνεις extra. Αν θες τηλέφωνο ΚΑΙ Internet κοιτάς την υπηρεσία double play. Το Telephony είναι για τηλέφωνα

Επισης, επειδη πολλα ακουμε, οι γραμμες αυτες εχουν προβληματα, πως θα ξερω οτι θα ακουω τον αλλον οταν θα μιλαμε και δεν θα εχει παρασιτα? Αργει η ενεργοποιηση της υπηρεσιας πολυ?

Είναι θέμα τύχης. Διάβασε στο forum για εμπειρίες τεχνικής υποστήριξης

Κάτι βασικό. Εκτός για το θέμα της εμπειρίας άλλων χρηστών, όλες τις άλλες ερωτήσεις μπορείς να τις κάνεις στο τμήμα πωλήσεων της forth ( 13831 από σταθερό )

Δημοσ.

ευχαριστω γισ την απαντηση. οσο για το τμημα εξυπηρετησης, εμπιστευομαι χιλιες φορες τις απαντησεις εδω. :D

απο αποψη οτι κανουμε τηλεφωνα εξωτερικο, συμφερει. δηλαδη ή πληρωνω και Π-ΟΤΕ και Telephony αν ειναι να κρατησω το adsl μου ή παω για double play?

για το double play και γενικα για ιδιοκτητα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα οσον αφορα την καθυστερηση συνδεσης προβληματα παρασιτων στο τηλεφωνο αλλα και ιντερνετ που συνδεο-αποσυνδεεται...

Δημοσ.
ευχαριστω γισ την απαντηση. οσο για το τμημα εξυπηρετησης, εμπιστευομαι χιλιες φορες τις απαντησεις εδω. :D

απο αποψη οτι κανουμε τηλεφωνα εξωτερικο, συμφερει. δηλαδη ή πληρωνω και Π-ΟΤΕ και Telephony αν ειναι να κρατησω το adsl μου ή παω για double play?

για το double play και γενικα για ιδιοκτητα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα οσον αφορα την καθυστερηση συνδεσης προβληματα παρασιτων στο τηλεφωνο αλλα και ιντερνετ που συνδεο-αποσυνδεεται...

Ναι έτσι είναι στην Θεσσαλονική, τα ίδια λένε και για την Tellas!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...