Προς το περιεχόμενο

E7500 overclock προβλημα

S3ducer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες τις μερες μου μπεικε η ιδεα να κανω oc το cpu μου.Διαβασα κ τον οδηγο του forum κ αρχισα τη διαδικασια.Ρυθμισα τις ram μου,δυο τετοιες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553953 στα 1066 με timings 5-5-5-15 κ ρευμα 2,20.Εδω αρχιζει το προβλημα.Κανοντας ενα memtest μου βγαζει error κ ακομα παρατηρω απο το cpuz οτι οι ram δεν ειναι στα 533mhz αλλα στα 522.6 κ η ταχυτητα του επεξεργαστη εχει πεσει απο τα 2,93 στα 2,87.Αμα αφησω το pc με αυτες τις ρυθμισεις με απο λιγη ωρα μ πεταει bluescreen.Αυτο μου φενεται περιεργο δηλαδη να μην γινετε να δουλεψουν οι ram σε αυτη τη συχνοτητα κ με timings τα οποια υποτειθετε οτι γινετε να δουλεψουν απο οτι γραφει κ στο e-shop.Η μητρικη μου ειναι asrock p45turbotwins2000.Λιγη βοηθεια απο του εμπειρους συμφορουμιτες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aδερφε εχω και εγω ενα dimm 2gb απο τις συγκεκριμενες μνημες με εναν Ε5200.

Μουφα ειναι,για να παιξουν στα 1066 θελουν 2,3 volt συμφωνα με το site της kingston..

Eννοειτε πως θα πρεπει να χαλαρωσεις και τα timings...

Δημοσ.

Δεν πιστευω να ειναι μουφα επειδη αντι για 2,2 θελουν 2,3 αυτο δεν ειναι κατι τρελο εξαλλου η kingston ειναι πολλα χρονια στο χωρο των μνημων κ εχει μεγαλη εμπειρια

Δημοσ.

Το φοβαμαι λιγο το bios update.Αν αρχισω το κλοκαρισμα του cpu κ αφησω τις ram οπως ειναι δηλαδη στα 800mhz με timings 5-5-5-18 ειναι λαθος?

Δημοσ.

Εννοώ πόση τάση απαιτούν για τα 1066MHz με 7-7-7-24.

Επίσης, μπας και παίζουν στα 1066MHz με χαμηλότερα timings αλλά μεγαλύτερη τάση;

Ανέβασε ένα screenshot από cpu-z.

Δημοσ.

Χμμ φακ.. κλασική περίπτωση όπου δεν εμφανίζονται οι πληροφορίες για τα 1066MHz.

Άρα εσύ πριν ανέφερες settings σε πραγματικό χρόνο, έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...