Προς το περιεχόμενο

Προβλημα της vga ή του bios

makis129

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Αντιμετωπιζω ενα πολυ περιεργο προβλημα

Καθε φορα που ξεκιναει ή κανει επανεκινηση ο Η/Υ μου, κολλαει γυρω στο μισο με ενα λεπτο χωρισ να ανταποκρινεται καθολου.ΟΙ δισκοι, τα drives και τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα.

Ελενξα τις μνημες με πολλα διαγνωστικα εργαλεια και ολα ειναι οκ

Το περιεργο τωρα ειναι πως οταν βαλω αλλη καρτα γραφικων πανω ξεκιναει κανονικα.

Υπαρχει καποιο διαγνωστικο εργαλειο για να δω τι φταει;

Δεν ξερω αν κανουν τη δουλεια που θελω τα banchmark. Πιστευω πως καλυτερη λυση ειναι να βαλω ενα διαγνωστικο οπως το memtest για τις μνημες.

Δημοσ.

την απαντηση την εδωσες μονος σου

φταιει η καρτα γραφικων

βγαλε τους DRIVERS και δες αν δουλευει με τους default

αν δουλευει κατεβασε τους τελευταιους καιπερασε τους

Δημοσ.

επισης αν εχεις και onboard καρτα γραφικων μπες στο bios και απενεργοποιησετην κατα τα αλλα +1 σε οτι ειπε ο αλλος φιλος και δες την καρτα σου σε κανενα αλλο μηχανημα αν ειναι δυνατον.

Δημοσ.

Δεν εχω onboard καρτα γραφικων

Το περιεργο ειναι πως ακομα και οταν βγαλω ολα τα drives και τους δισκους συνεχιζει να το κανει. Αρα δεν ειναι θεμα λανθασμενων drivers. Επισης εκανα update bios χωρις παλι να διορθωθει το προβλημα.

Εγκατεστησα πριν το παθω αυτο 2 προγραμματα που ισως επεξαν ρολο. Το acronis true image και paragon partition manager τα οποια και εχω ηδη απεγκαταστησει.

Δημοσ.

Στο post κολλάει;

Κολλάει η απλά δεν δείχνει τίποτα η οθόνη;

Όταν ξεκινήσει (με το καλό) βγάζει κάποιο warning;

Τα CMOS settings τα "κρατάει";

:-)

Δημοσ.

Παταω το κουμπι> ακουω τα ανεμιστηρακια και drives/δισκους να λειτουργουν> μετα απο 51 δευτερολεπτα βγαζει στην οθονη μου το μοντελο της καρτας γραφικων πανω αριστερα(ποσα mb ειναι κτλ) και μετα μου βγαζει την οθονη του bios.

Δηλαδη ολα ειναι φυσιολογικα εκτοσ απο τα 51 δευτερολεπτα που μεσολαβουν μεχρι να παρει μπρος.

Καθ'ολη την διαρκεια τηας αναμονης των 51 δευτερολεπτων η οθονη ειναι σε sleep mode(πορτοκαλι led) και μετα γινεται πρασινο λιγο πριν βγαλει τα στοιχεια της καρτας γραφικων.

Δημοσ.

Άρα αποκλείεται και θέμα με την on-board...

-Είσαι σε latest bios;

-Την 8800 σε άλλο pc την έχεις δοκιμάσει;

-Η άλλη κάρτα, που άνοιγε με την μία, ήταν ενεργειακά πιο λιτοδίαιτη;

Δημοσ.

Το πηγα για service και μου αλλαξαν την μητρικη (για δευτερη φορα) και την καρτα γραφικων. Τωρα δουλευει ρολοι. Η δευτερη αλλγη της μητρικης εγινε σε διαστημα 10 ημερων.

Υπαρχει περιπτωση να "εκαιγε" την μητρικη η καρτα γραφικων ή εφταιγε κατι αλλο;

Το μυαλο μου παει οτι κατι στραβο συμβαινει με το τροφοδοτικο και θα μου ξανασυμβει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...