makis129 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα. Αντιμετωπιζω ενα πολυ περιεργο προβλημα Καθε φορα που ξεκιναει ή κανει επανεκινηση ο Η/Υ μου, κολλαει γυρω στο μισο με ενα λεπτο χωρισ να ανταποκρινεται καθολου.ΟΙ δισκοι, τα drives και τα ανεμιστηρακια δουλευουν κανονικα. Ελενξα τις μνημες με πολλα διαγνωστικα εργαλεια και ολα ειναι οκ Το περιεργο τωρα ειναι πως οταν βαλω αλλη καρτα γραφικων πανω ξεκιναει κανονικα. Υπαρχει καποιο διαγνωστικο εργαλειο για να δω τι φταει; Δεν ξερω αν κανουν τη δουλεια που θελω τα banchmark. Πιστευω πως καλυτερη λυση ειναι να βαλω ενα διαγνωστικο οπως το memtest για τις μνημες.
telcomfreak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 την απαντηση την εδωσες μονος σου φταιει η καρτα γραφικων βγαλε τους DRIVERS και δες αν δουλευει με τους default αν δουλευει κατεβασε τους τελευταιους καιπερασε τους
STORM1978 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 επισης αν εχεις και onboard καρτα γραφικων μπες στο bios και απενεργοποιησετην κατα τα αλλα +1 σε οτι ειπε ο αλλος φιλος και δες την καρτα σου σε κανενα αλλο μηχανημα αν ειναι δυνατον.
makis129 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Δεν εχω onboard καρτα γραφικων Το περιεργο ειναι πως ακομα και οταν βγαλω ολα τα drives και τους δισκους συνεχιζει να το κανει. Αρα δεν ειναι θεμα λανθασμενων drivers. Επισης εκανα update bios χωρις παλι να διορθωθει το προβλημα. Εγκατεστησα πριν το παθω αυτο 2 προγραμματα που ισως επεξαν ρολο. Το acronis true image και paragon partition manager τα οποια και εχω ηδη απεγκαταστησει.
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Στο post κολλάει; Κολλάει η απλά δεν δείχνει τίποτα η οθόνη; Όταν ξεκινήσει (με το καλό) βγάζει κάποιο warning; Τα CMOS settings τα "κρατάει";
makis129 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Παταω το κουμπι> ακουω τα ανεμιστηρακια και drives/δισκους να λειτουργουν> μετα απο 51 δευτερολεπτα βγαζει στην οθονη μου το μοντελο της καρτας γραφικων πανω αριστερα(ποσα mb ειναι κτλ) και μετα μου βγαζει την οθονη του bios. Δηλαδη ολα ειναι φυσιολογικα εκτοσ απο τα 51 δευτερολεπτα που μεσολαβουν μεχρι να παρει μπρος. Καθ'ολη την διαρκεια τηας αναμονης των 51 δευτερολεπτων η οθονη ειναι σε sleep mode(πορτοκαλι led) και μετα γινεται πρασινο λιγο πριν βγαλει τα στοιχεια της καρτας γραφικων.
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πες μας ποια μητρική και ποια κάρτα γραφικών είναι;
tsoy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Πες μας και τη τροφοδοτικό έχεις απάνω τώρα?
makis129 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 asus p5p41d motherboard twintech 8800gt 512 svga το τροφοδοτικο ειναι oem μαζι με το κουτι
caution Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Άρα αποκλείεται και θέμα με την on-board... -Είσαι σε latest bios; -Την 8800 σε άλλο pc την έχεις δοκιμάσει; -Η άλλη κάρτα, που άνοιγε με την μία, ήταν ενεργειακά πιο λιτοδίαιτη;
makis129 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Το πηγα για service και μου αλλαξαν την μητρικη (για δευτερη φορα) και την καρτα γραφικων. Τωρα δουλευει ρολοι. Η δευτερη αλλγη της μητρικης εγινε σε διαστημα 10 ημερων. Υπαρχει περιπτωση να "εκαιγε" την μητρικη η καρτα γραφικων ή εφταιγε κατι αλλο; Το μυαλο μου παει οτι κατι στραβο συμβαινει με το τροφοδοτικο και θα μου ξανασυμβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.