Tablet Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Το εχει δοκιμασει κανεις λειτουργει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δεν το εχει κανει κανεις η μηπως ειμαι σε λαθος δωματιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δεν το εχει κανει κανεις η μηπως ειμαι σε λαθος δωματιο? Γράψε στο topic για τα hackintosh (osx86) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 μμμ δεν εχεις αδικο θα προσπαθησω.Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δες εδώ. Για μένα το κορυφαίο software (και σε εξαιρετική τιμή) για ηχογραφήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δες εδώ. Για μένα το κορυφαίο software (και σε εξαιρετική τιμή) για ηχογραφήσεις. To ξερω φιλε μου το προγραμμα αυτο δουλευω σπλσ θελω να ξερω αν ειναι συμβατο σε ipc10.5.6 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 To ξερω φιλε μου το προγραμμα αυτο δουλευω σπλσ θελω να ξερω αν ειναι συμβατο σε ipc10.5.6 . εφόσον είναι συμβατό με snow leopard δεν βλέπω το λόγο να μην είναι με hackintosh με snow leopard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.