Προς το περιεχόμενο

μετατροπη ηχου αποTRUE HIDEF5.1 σε DTS

zakos52

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μετατρεψω ενα stream ηχου απο true hi def 5.1 σε DTS (βρισκεται σε αρχειο mkv).υπαρχει καποιο προγραμμα γιαυτη τη μετατροπη?

Δημοσ.

..Ξετσεκάρισε το Preserve DTS για να σου αφαιρέσει τον DTS μετά την μετατροπή....

θελω να κανω τον ηχο DTS απο true hidef 5.1και οχι AC3.

αυτο γινεται με το Popcorn Audio Converter?

Υ.Γ το αρχειο που εχω(stream ηχου)εχει καταληξη "ext"

Δημοσ.

Σόρυ, κεκτημένη ταχύτητα. Δεν πρόσεξα το "σε" πριν το DTS.

Λες στο 1ο ποστ ότι ο ήχος είναι σε αρχείο mkv και στο 3ο ότι έχει κατάληξη .ext. Αυτό με μπερδεύει λίγο και το .ext απλά σημαίνει extenal δεν είναι κατάληξη αρχείου ήχου.

Επίσης δεν γνωρίζω να υπάρχει κατηγορία ήχου True HiDef. Όσα mkv έχω δει είναι DTS, AC3, FLAC, AAC, OGG ή MP3 ο ήχος. Πιστεύω ότι είναι ήδη DTS ο ήχος.

Πως κατέληξες με αυτό το αρχείο ήχου; Τον έκανες εξαγωγή από το mkv; Μπορείς να δώσεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για το mkv; Κατέβασε το Media Info, άνοιξε το αρχείο και κάνε αντιγραφή-επικόλληση της πληροφορίες του Audio.

Δημοσ.

το αρχειο ηχου το εκανα εξαγωγη απο mkv.οι πληροφοριες απο το media info ειναι οι εξης

Ήχος

ID : 2

Μορφοποίηση : TrueHD

CodecID : A_TRUEHD

/ : Dolby TrueHD

Duration/String : 1h 38mn

Κανάλι(α) : 6 κανάλια

Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz

Τίτλος : Dolby TrueHD/AC3, English, 5.1 channels, 48khz

Γλώσσα : English

Δημοσ.

Νομίζω πως με το eac3to μπορείς να κάνεις απευθείας extract τον AC3 core από το TrueHD track και να χρησιμοποιήσεις αυτόν. Γλυτώνεις και τις μετατροπές έτσι!

Δημοσ.

Όπως δείχνει και το Log, ο ήχος πρέπει να είναι AC3 5.1channel. Δοκίμασε με το eac3to που λέει ο Parsifal αλλά κάνε και μια προσπάθεια με το popcon που έχει γραφικό περιβάλλον και περιλαμβάνει και το eac3to.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...