Προς το περιεχόμενο

προβλημα hd 5850

blankman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια πειρα πριν κατι μερες την hd 5850 την συνδεω κανονικα κανο unnistall τους

drivers που ειχε το chipset μετα εγκα8ηστο του καινουγριους μου λεει ο τελιωσε η εγκατασταση να κανω επαννακινισει κανω και εκει που κανει boot αρχιζει να κανει

ο ανεμηστιρας της καρτας η η καρτα εναν δυνατο 8ορυβο και η ο8ονη δειχνη μαυρο

δλδ σας να εισαι σε αναμονη αλλα ακουω απο τα ηχεια οτι μπαινει επιφανια εργασιας.

το κλεινω μετα απο το κουμπι και βγαζω το καλοδιο της vga και το βαζω στην αλλη 8υρα που εχει.το παραξενο ειναι οτι η καρτα μου δουλευει μια χαρα και οταν κανω τερματισμο

μετα που ανοιγω το πισι δουλευει μια χαρα:rolleyes:

Ξερετε τη τρεχει:shock:

τα αλλα μερει του πισι

καρτα:Sapphire 5850 SVGA (PCI-Express, 1GB)

cpu: amp phenom II 965 3.40 ghz

ram:kingston 1333 mhz

τροφοδ:enermax pro82+ 525w

motherboard:asus M4A785T-M AMD 785G CHIPSET

τα αλλα πιστευω ειναι περιτα:P

εντιτ:λειτουγρικο εχω windows 7 ultimate 64bit

Δημοσ.
Χμμ.. μπορεις να την δοκιμασεις σε κανενα pc φιλου να δεις αν ξαναεμφανιστει το προβλημα, αλλιως βουρ στο καταστημα :lol:

λες να ειναι χαλασμενη?

Δημοσ.
Το ότι κάνει εντονο βοθητό είναι φυσιολογικό, γιατί νομιζω οι Ατι έχουν default υψηλό rpm στους ανεμιστήρες..Τώρα για τη μαυρίλα dunno..

κανει τρελο 8οριβο ομως ουτε οταν παιζω παιχνιδια κανει τοσο

Δημοσ.

Tην ίδια ακριβώς κάρτα έχω και γώ.

Κατά την έναρξη στιγμιαία όμως, δουλεύει ο ανεμιστήρας στο full και ακούγεται λίγο αλλά αμέσως μετά ηρεμεί.

Πρόβλημα με σήμα στην οθόνη δεν αντιμετώπισα.

Στην προκειμένη περίπτωση (τη δική σου) το pc ανοίγει κανονικά απλά δεν βλέπεις την επιφάνεια εργασίας.

Κάτι θα παίζει είτε με το καλώδιο της οθόνης είτε με το setup της οθόνης υποθέτω. :rolleyes:

Δημοσ.
Tην ίδια ακριβώς κάρτα έχω και γώ.

Κατά την έναρξη στιγμιαία όμως δουλεύει ο ανεμιστήρας στο full και ακούγεται λίγο αλλά αμέσως μετά ηρεμεί.

Πρόβλημα με σήμα στην οθόνη δεν αντιμετώπισα.

Στην προκειμένη περίπτωση (τη δική σου) το pc ανοίγει κανονικά απλά δεν βλέπεις την επιφάνεια εργασίας.

Κάτι θα παίζει είτε με το καλώδιο της οθόνης είτε με το setup της οθόνης υποθέτω. :rolleyes:

ναι και εμενα κανει αυτο το δυνατο ηχο για λιγο οταν ανοιγω

αλλα το προβλημα ειναι οταν κανω εππανακινισει:rolleyes:

Δημοσ.

Πώς την έχεις συνδέσει? Με dvi adaptor ή απευθείας με hdmi?

Πιθανόν η οθόνη σου να θέλει setup π.χ δοκίμασες απο το catalyst όταν μπείς στις ρυθμίσεις οθόνης να παίξεις με αυτές? Σε τι ανάλυση είναι η οθόνη? Έχεις μαύρα πλαίσια γύρω αυτής? Ιδέες ρίχνω δεν ξέρω.... :P

Δημοσ.
Πώς την έχεις συνδέσει? Με dvi adaptor ή απευθείας με hdmi?

Πιθανόν η οθόνη σου να θέλει setup π.χ δοκίμασες απο το catalyst όταν μπείς στις ρυθμίσεις οθόνης να παίξεις με αυτές? Σε τι ανάλυση είναι η οθόνη? Έχεις μαύρα πλαίσια γύρω αυτής? Ιδέες ρίχνω δεν ξέρω.... :P

με dvi adaptor της εχω συνδεση αλλα δεν ξερω μου παιζει μια χαρα τα παιχνιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...