blankman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια πειρα πριν κατι μερες την hd 5850 την συνδεω κανονικα κανο unnistall τους drivers που ειχε το chipset μετα εγκα8ηστο του καινουγριους μου λεει ο τελιωσε η εγκατασταση να κανω επαννακινισει κανω και εκει που κανει boot αρχιζει να κανει ο ανεμηστιρας της καρτας η η καρτα εναν δυνατο 8ορυβο και η ο8ονη δειχνη μαυρο δλδ σας να εισαι σε αναμονη αλλα ακουω απο τα ηχεια οτι μπαινει επιφανια εργασιας. το κλεινω μετα απο το κουμπι και βγαζω το καλοδιο της vga και το βαζω στην αλλη 8υρα που εχει.το παραξενο ειναι οτι η καρτα μου δουλευει μια χαρα και οταν κανω τερματισμο μετα που ανοιγω το πισι δουλευει μια χαρα Ξερετε τη τρεχει τα αλλα μερει του πισι καρτα:Sapphire 5850 SVGA (PCI-Express, 1GB) cpu: amp phenom II 965 3.40 ghz ram:kingston 1333 mhz τροφοδ:enermax pro82+ 525w motherboard:asus M4A785T-M AMD 785G CHIPSET τα αλλα πιστευω ειναι περιτα εντιτ:λειτουγρικο εχω windows 7 ultimate 64bit
Drop_Dead Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Χμμ.. μπορεις να την δοκιμασεις σε κανενα pc φιλου να δεις αν ξαναεμφανιστει το προβλημα, αλλιως βουρ στο καταστημα
blankman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Χμμ.. μπορεις να την δοκιμασεις σε κανενα pc φιλου να δεις αν ξαναεμφανιστει το προβλημα, αλλιως βουρ στο καταστημα λες να ειναι χαλασμενη?
greenmachine Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Το ότι κάνει εντονο βοθητό είναι φυσιολογικό, γιατί νομιζω οι Ατι έχουν default υψηλό rpm στους ανεμιστήρες..Τώρα για τη μαυρίλα dunno..
blankman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Το ότι κάνει εντονο βοθητό είναι φυσιολογικό, γιατί νομιζω οι Ατι έχουν default υψηλό rpm στους ανεμιστήρες..Τώρα για τη μαυρίλα dunno.. κανει τρελο 8οριβο ομως ουτε οταν παιζω παιχνιδια κανει τοσο
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Οι ατι εχουν πολυ χαμηλο RPM εμενα idle η 5870 δουλευει με 20% fan.
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Tην ίδια ακριβώς κάρτα έχω και γώ. Κατά την έναρξη στιγμιαία όμως, δουλεύει ο ανεμιστήρας στο full και ακούγεται λίγο αλλά αμέσως μετά ηρεμεί. Πρόβλημα με σήμα στην οθόνη δεν αντιμετώπισα. Στην προκειμένη περίπτωση (τη δική σου) το pc ανοίγει κανονικά απλά δεν βλέπεις την επιφάνεια εργασίας. Κάτι θα παίζει είτε με το καλώδιο της οθόνης είτε με το setup της οθόνης υποθέτω.
blankman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Tην ίδια ακριβώς κάρτα έχω και γώ.Κατά την έναρξη στιγμιαία όμως δουλεύει ο ανεμιστήρας στο full και ακούγεται λίγο αλλά αμέσως μετά ηρεμεί. Πρόβλημα με σήμα στην οθόνη δεν αντιμετώπισα. Στην προκειμένη περίπτωση (τη δική σου) το pc ανοίγει κανονικά απλά δεν βλέπεις την επιφάνεια εργασίας. Κάτι θα παίζει είτε με το καλώδιο της οθόνης είτε με το setup της οθόνης υποθέτω. ναι και εμενα κανει αυτο το δυνατο ηχο για λιγο οταν ανοιγω αλλα το προβλημα ειναι οταν κανω εππανακινισει
lionheart75 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Πώς την έχεις συνδέσει? Με dvi adaptor ή απευθείας με hdmi? Πιθανόν η οθόνη σου να θέλει setup π.χ δοκίμασες απο το catalyst όταν μπείς στις ρυθμίσεις οθόνης να παίξεις με αυτές? Σε τι ανάλυση είναι η οθόνη? Έχεις μαύρα πλαίσια γύρω αυτής? Ιδέες ρίχνω δεν ξέρω....
blankman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Πώς την έχεις συνδέσει? Με dvi adaptor ή απευθείας με hdmi?Πιθανόν η οθόνη σου να θέλει setup π.χ δοκίμασες απο το catalyst όταν μπείς στις ρυθμίσεις οθόνης να παίξεις με αυτές? Σε τι ανάλυση είναι η οθόνη? Έχεις μαύρα πλαίσια γύρω αυτής? Ιδέες ρίχνω δεν ξέρω.... με dvi adaptor της εχω συνδεση αλλα δεν ξερω μου παιζει μια χαρα τα παιχνιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.