Προς το περιεχόμενο

Cinema feed

_Speedy_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Θέλω να φτιάξω μια εφαρμογή η οποία θα μπορεί να κάνει update κάθε Πέμπτη το πρόγραμμα των κινηματογράφων και θα κατεβάζει αυτόματα διάφορα στοιχεία όπως posters, trailers, cast κλπ.

Το μοναδικό πράγμα που δεν μπορώ να βρω διαθέσιμο είναι κάποιο feed (σε xml ή οτιδήποτε) που να είναι η "πηγή" για την εφαρμογή μου. Από μερικούς κινηματογράφους ή multiplex μπορώ να τραβήξω data, αλλά για το σύνολο των κινηματογράφων (ή για την πλειοψηφία τουλάχιστον) μου είναι αδύνατο να βρω κάποιο feed.

Μιας και οι περισσότεροι εδώ είστε cinema fans, μήπως έχετε κατά νου κάποια υπηρεσία ή website που να μπορεί κάποιος να τραβήξει σχετικά data; Τα διάφορα sites του χώρου (πχ. athinorama ή cine.gr) από που αντλούν τα δεδομένα κάθε εβδομάδα;

Thanks!

Δημοσ.

Δεν έχω καμιά ιδέα από το άθλημα, πέρα του οτι χρησιμοποιώ ένα grabber, αλλά: μπορείς να τροποποιήσεις ένα epg grabber να παρσάρει τα δεδομένα σε xml από site της επιλογής σου και να τραβάς σε δεύτερο χρόνο από imdb,imp και λοιπές βάσεις δεδομένων plots, ratings posters κλπ.

Το σκέφτομαι με τη λογική πως ήδη παρσάρουν μέρα, ώρα, κανάλι(αίθουσα), τίτλο και plot, δεν θα είναι δύσκολη η ρύθμιση.

Έχει βάση αυτό που λέω;

Δημοσ.
Δεν έχω καμιά ιδέα από το άθλημα, πέρα του οτι χρησιμοποιώ ένα grabber, αλλά: μπορείς να τροποποιήσεις ένα epg grabber να παρσάρει τα δεδομένα σε xml από site της επιλογής σου και να τραβάς σε δεύτερο χρόνο από imdb,imp και λοιπές βάσεις δεδομένων plots, ratings posters κλπ.

Το σκέφτομαι με τη λογική πως ήδη παρσάρουν μέρα, ώρα, κανάλι(αίθουσα), τίτλο και plot, δεν θα είναι δύσκολη η ρύθμιση.

Έχει βάση αυτό που λέω;

Θεωρητικά έχει. Και λέω θεωρητικά γιατί δεν ήξερα τη δυνατότητα με τον grabber αλλά λογικά είναι κάτι το εφικτό αυτό που λες.

Για το θέμα του imdb και το πως θα παίρνω data από κεί είμαι σχεδόν οκ, το θέμα των προβολών είναι που με προβληματίζει. Αν πχ. υπήρχε ένα site που έδινε κινηματογράφο/ώρα/ταινία κάθε Πέμπτη μέσω κάτι σαν RSS feed, θα ήμουν ευτυχισμένος :-)

Αν δεν υπάρχει θα δοκιμάσω μάλλον να ψαχτώ με τον τρόπο που λες. Thanks a lot για την πρόταση! ;)

Αν τυχόν γνωρίζει κάποιος ένα τέτοιο feed, πλιζ ας κάνει τον κόπο να βάλει ένα post...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...