Προς το περιεχόμενο

πιστωτικο 620Ε help i7 950 +asus rampage 2

Liakos_LILIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα καταρχην και καλη χρονια να εχουμε ! λοιπον ειχα ενα πιστωτικο απο το e-shop στα 615 ευρω και αποφασισα να βαλω αλλο ενα 200αρι εγω και να παρω τον i7 950 me την asus rampage extreme 2 εκανα καλα? γιατι με εβαλαν σε σκεψεις κατι κουβεντεσ και μου ειπαν οτι ειναι αχρηστος και πεταμενα λεφτα ο ι7 950 help guyz τι προτεινετε εσεις?

Δημοσ.

δεν εχω, αποφασισα να κανω αναβαθμιση απο q9650 me asus rampage extreme σε ι7 950 με asus rampage extreme 2.ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ μοβο και cpu kai eipa να τσονταρω λεφτα για τον ι7 με thn rampage 2 θελω απλα και με λιγα λογια HI END PC

Δημοσ.

hi end pc τελος

για καρτα γραφικων αποφασισα σε 5970 και αργοτερα σε αλλη μια το θεμα μου ειναι επεξεργαστης και μοβο

Δημοσ.
hi end pc τελος

Αμα εισαι τοσο απολυτος ρε φιλε γιατι ζητας γνωμες? Πηγαινε στο Πλαισιο, βαλε ακριβοτερο==>φτηνοτερο και παρε το πρωτο απο καθε κατηγορια. HI END οχι μλκιες.

Δημοσ.

εγώ θα αγόραζα αυτόν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/INTEL-CORE-I7-960-S1366-3-2-GHZ-CACHE-8MB-TRAY-AT80601002727AA.htm

Intel Core I7 960 (s1366, 3.2 GHz, Cache 8MB, Tray)

και αυτή τη ψυχτρα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/CoolerMaster-V8-RR-UV8-XBU1-GP.htm

CoolerMaster V8 CPU Cooler (RR-UV8-XBU1-GP)

και σε mobo αυτό

Gigabyte GA-X58A-UD7 (s1366, DDR3, X58) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-GA-X58A-UD7-s1366-DDR3-X58-GAX58AUD7-00-G.htm

Intel Core I7 960 (s1366, 3.2 GHz, Cache 8MB, Tray)

518,00 €

CoolerMaster V8 CPU Cooler (RR-UV8-XBU1-GP)

50,96 €

Gigabyte GA-X58A-UD7 (s1366, DDR3, X58)

305,00 €

συνολικό κόστος προϊόντων 873,96 €

Δημοσ.

i5 + mobo ("κανονική") +5850 +2χ ocz vertex σε raid άμα θες να δεις τρομερή ταχύτητα .Τη να την κάνεις τέτοια cpu ? Και άμα θες 5970 πρέπει να σκάσεις και ένα χιλιάρικο για οθόνη για να την εκμεταλευτεις .

Δημοσ.

Οτιδήποτε πάνω από i7 920 είναι πεταμένα λεφτά. Ακόμα και με stock cooler πηγαίνεις στα 3.5 ghz σχεδόν χωρίς ρεύμα (δλδ μαζί με turbo mode θα πηγαίνει στα 3.66 όταν είναι απαραίτητο) πατώντας κάτω οποιονδήποτε άλλο επεξεργαστή. Ειναι μλκία κυριολεκτικά να πας να πληρώσεις 300€ κερατιατικα για κάτι που μπορεις να πετύχεις με 5 κλικ.

Από μητρική εγώ θα έμενα μακριά από asus για intel X58, απλά μπές στο φορουμ υποστήριξης και θα καταλάβεις. Της κακομοίρας με τα unstable bioses. Θα σου πρότεινα κάτι σε Giagabyte ή MSi (σε κάθε περίπτωση μην δώσεις πάνω από 300€ για μητρική). Τα υπόλοιπα λεφτά επένδυσέ τα σε έναν intel ssd για να δείς πραγματική διαφορά στις καθημερινές εργασίες του υπολογιστή. Όλα τα άλλα ειναι φούμαρα για πρόβατα που έχουν ελλειπή ενημέρωση. Τα 200mhz διαφοράς μεταξύ ίδιας αρχιτεκτονικής επεξεργαστή δεν τα καταλαβαινεις ποτέ reallife, μόνο σε κανα encoding.

Δημοσ.
Οτιδήποτε πάνω από i7 920 είναι πεταμένα λεφτά. Ακόμα και με stock cooler πηγαίνεις στα 3.5 ghz σχεδόν χωρίς ρεύμα (δλδ μαζί με turbo mode θα πηγαίνει στα 3.66 όταν είναι απαραίτητο) πατώντας κάτω οποιονδήποτε άλλο επεξεργαστή. Ειναι μλκία κυριολεκτικά να πας να πληρώσεις 300€ κερατιατικα για κάτι που μπορεις να πετύχεις με 5 κλικ.

Από μητρική εγώ θα έμενα μακριά από asus για intel X58, απλά μπές στο φορουμ υποστήριξης και θα καταλάβεις. Της κακομοίρας με τα unstable bioses. Θα σου πρότεινα κάτι σε Giagabyte ή MSi (σε κάθε περίπτωση μην δώσεις πάνω από 300€ για μητρική). Τα υπόλοιπα λεφτά επένδυσέ τα σε έναν intel ssd για να δείς πραγματική διαφορά στις καθημερινές εργασίες του υπολογιστή. Όλα τα άλλα ειναι φούμαρα για πρόβατα που έχουν ελλειπή ενημέρωση. Τα 200mhz διαφοράς μεταξύ ίδιας αρχιτεκτονικής επεξεργαστή δεν τα καταλαβαινεις ποτέ reallife, μόνο σε κανα encoding.

++10000 Σωστός με καλυψε πληρως ειδικα σε αυτο "να πληρώσεις 300€ κερατιατικα για κάτι που μπορεις να πετύχεις με 5 κλικ". Αν τελικα ομως κανεις την αναβαθμιση και σου περισεψει ο 9650 τον θελω.Στείλε pm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...