Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση ?

ColdFusion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν θέλω να κάνω το εξής να πάρω για μένα αυτό magicalsnap201001080955.png

και να του δωσω το δικο μου στο αδερφο μου δωρο κρατωντας τον 955,μνημες,καρτα γραφικων και βαζοντας του τον παλιο 720 +2gb μνημης μιας και ασχολειτε με χαλαρά πράγματα...

Αξίζει το κόπο η να κάτσω στα αυγά μου και να πάρω ενα ssd και να είμαι οκ..

ΥΓ:GRIMPR ΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ FULL.

Δημοσ.

Καταρχας η ερωτηση που κανεις αν αξιζει τον κοπο δεν στεκει. Η ερωτηση που πρεπει να κανεις είναι αν θα δώσεις ένα μηχανημα στον αδερφου σου για να έχει και αυτός ή αν θα πάρεις εναν ssd και θα έχεις μόνο εσύ....

Τωρα απο κει κ περα αν αποφασισεις να δωσεις κ στον bro εγω βρισκω πολυ καλο το μηχανημα που προτεινεις. Μόνο στον δίσκο δεν συμφωνω. Βρες κάποιον με 32mb cache.

Δημοσ.
Καταρχας η ερωτηση που κανεις αν αξιζει τον κοπο δεν στεκει. Η ερωτηση που πρεπει να κανεις είναι αν θα δώσεις ένα μηχανημα στον αδερφου σου για να έχει και αυτός ή αν θα πάρεις εναν ssd και θα έχεις μόνο εσύ....

Τωρα απο κει κ περα αν αποφασισεις να δωσεις κ στον bro εγω βρισκω πολυ καλο το μηχανημα που προτεινεις. Μόνο στον δίσκο δεν συμφωνω. Βρες κάποιον με 32mb cache.

Μαλλον λάθος διατύπωση ,ευχαριστημένοι και οι δυο θέλω να είμαστε ειδάλλως θα του αγόραζα ενα αλλο δώρο.Για το σκληρο που ειπες και εγω προτιμώ αυτον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16265&cat=6&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=3 αλλα μεχρι να έρθει .......

Δημοσ.

Το κουτι τα σπαει οπως και η μητρικη αλλα το μεγαλο της αδελφακι ειναι καλυτερο...Αν δεν εχεις αρκετα φραγκα περιμενε να μαζεψεις και να πας και σε SSD...Αξιζει νομιζω η ολη κινηση...

Δημοσ.

Πηρα τηλ το κουτι και η μητρικη θα ειναι διαθέσιμα μετα της 20 του μηνός!

Παω να παρω ενα ssd και τα υπολοιπα το αλλο μηνα:lol:

Δημοσ.
Τον Postville πηρες;

ναι ουτε καλωδιο συνδεσης δεν εχουν μεσα μονο βαση :shock:

Τεσπα τα αλλα μαλλον το αλλο μηνα ........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...