Προς το περιεχόμενο

προβλημα με mms iphone 3GS

stexion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ειμαι κάτοχος ενος 3gs 32g αγορασμενο απο ελλαδα καινουργιο, εχω την εκδοση 3.1.2(7D11)και το προβλημα μου είναι οταν παω στις ρυθμίσεις μηνυματα δεν μου εμφανιζει κατω απο την επανάληψη τις δυο εφαρμογες μηνυματα MMS και πεδιο θεματος, ετσι ωστε δεν μπορω να ενεργοποιησω τα mms, εχω μπει στο i tunes δεν με κανει αναβαθμιση γιατι δεν υπαρχει νεοτερη επισης εχω παει και στις ρυθμισεις - γενικα -επαναφορα - ολες οι ρυθμισεις την πρωτη φορα και την δευτερη ρυθμισεισ δικτυου και παλι τιποτα δεν μου τα εμφανιζει. Τι αλλο να κανω; help

Δημοσ.

Κατ'αρχην θα πρεπει στις ρυθμισεις-τηλεφωνο να συμπληρωσεις τον αριθμο του κινητου σου με +3069........! Επειτα στις ρυθμισεις-γενικα-δικτυο-κινητο δυκτιο δεδομενων, να βαλεις τις ρυθμισεις για mms.Με ποια εταιρεια το λειτουργεις το τηλεφωνο; Κοσμοτε-Βοντα-Γουιντ;;;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Κατ'αρχην θα πρεπει στις ρυθμισεις-τηλεφωνο να συμπληρωσεις τον αριθμο του κινητου σου με +3069........! Επειτα στις ρυθμισεις-γενικα-δικτυο-κινητο δυκτιο δεδομενων, να βαλεις τις ρυθμισεις για mms.Με ποια εταιρεια το λειτουργεις το τηλεφωνο; Κοσμοτε-Βοντα-Γουιντ;;;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

καλησπέρα, εγώ που δεν μπορώ να πληκτρολογήσω τίποτα στης ρυθμίσεις διότι με πετάει κατευθείαν έξω πριν προλάβω να κάνω κάτι, τι γίνεται????

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...