Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο - Star 2818 DVD player

NeTeD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και το topic, έχει κανείς δει/δοκιμάσει/ακούσει για το εν λόγω dvd/mp3 player να μας πει απόψεις?

Πληθώρα εξόδων(εντάξει δε περιμένω και highend ποιότητα), svga, coaxial, οπτική ίνα, composite, rgb, s-video, ηχεία 5.1, stereo κτλ.

100Euros + ΦΠΑ, είναι αρκετά καλή τιμή για 1 χρόνο εγγύηση όπου ως συνήθως στο πλαίσιο στα αλλάζουν επιτόπου ή σου επιστρέφουν λεφτά.

Και αν καταφέρει και κρατήσει για 1 χρόνο και 1 μήνα χαλάλι τα λεφτά του, αρκεί να μη μου βγάλει την πίστη με τίποτα bugs γνωστά ως "features" :smirk:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=900&Catalog_Id=15&Product_Id=107664&Merchant_Id=1

(η πλάκα είναι ότι αγόρασα ένα κομάτι σήμερα και προφανώς ήταν ελλατωματικό! δεν διάβαζε κανένα δισκάκι, ούτε καν έκανε τον κόπο να το περιστρέψει. Απλά λέω να το πάω πίσω και να διαλέξω στην τύχη κάποιο άλλο απ'τη στίβα, εκτός αν ακούσω τα άπειρα αρνητικά σχόλια σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας του.)

Thanks!

Δημοσ.

Για ανέλυσε το λίγο αυτό :)

Είναι και το θέμα της εγγύησης πάντως. Αν του Praktiker τα κακαρώσει μεσ'τον χρόνο την κάτσαμε.

Όπως και να το κάνουμε φτηνοκατασκευές είναι και τα δύο.

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote psou:</font><hr> Πάρε τα λεφτά σου πίσω, πάενε στο Πράκτικερ και πάρε ένα με 120ευρώ που παίζει και Divx ;) <hr /></blockquote>

Ελπίζω να κάνεις πλάκα. Υπάρχει τέτοιο player στο Praktiker;

Δημοσ.

Well.. Το άλλαξα σήμερα το πρωί, με ένα όμοιο του.

Από το μεσημέρι το έχω και παίζει σε ένα VGA monitor! αφού και έχει vga-out σε ανάλυση 640x480 μιας και περιμένω την tv απ'το service.

Σε τηλεόραση που το δοκίμασα πάντως μια χαρά έδειχνε.

Το συνέδεσα και με το Dolby Digital 5.1 decoder των παλιών Creative ηχείων μου και παίζει και αυτό μια χαρά.

Του έριξα και μέσα ένα δισκάκι με mp3 και vcd mpg αρχεία και τα έπαιξε κανονικά. Θα προτιμούσα όμως να μου έδειχνε full τα ονόματα των αρχείων και όχι μόνο τους πρώτους 8-10 χαρακτήρες αν θυμάμαι καλά.

Σαν DVD είναι region-free.

Το αρνητικό τώρα, σε 2 δισκάκια που του έχω βάλει μέχρι στιγμής μετά από 50 περίπου λεπτά αναπαραγωγής αρχίζει και κολλάει και κανει παράλληλα σπασίματα και ο ήχος!!!

Τα έβγαλα, τα καθάρισα και τα ξαναβάζω τώρα να δω.. Εύχομαι να είναι απλώς θέμα βρομιάς αλλιώς πάλι την Τρίτη πλαίσιο.. :mad:

Δημοσ.

Σου κάνει ακόμα προβλήματα; Μάλλον θα πάρω κι εγώ επειδή είναι χρήσιμο το VGA Out που δεν θυμάμαι να το έχω δει σε άλλο player, όμως αν είναι προβληματικά όλα...

Δημοσ.

Λοιπόν, τα κολληματάκια συνεχίστηκαν σε άσχετες στιγμές των δίσκων που του έβαλα, ΑΛΛΑ, παρατήρησα μια βλακεία που ίσως έφταιγε αυτό.

Ήταν σε mode NTSC, στο monitor βέβαια τα χρώματα ήταν κανονικά.

Θεώρησα λοιπόν ότι επειδή τα δισκάκια που έβαζα ήταν PAL(25fps), το player προσπαθούσε να τους ρουφίξει 29.97fps(που είναι το NTSC) οπότε και έφτανε σε σημείο να μπουκώνει.

Χαρούμενος που απέδωσα τα κολλήματα εκεί, το ρυθμίζω σε PAL , το κοτσάρω και σε μια TV, και για την ώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα κόλλημα. Το stress-test συνεχίζεται ακόμα όμως μέχρι αύριο βράδυ, αν παρουσιαστεί κάτι θα το αναφέρω :)

Δυστηχώς όμως στο Sony monitor του PC δε μπόρεσα να βάλω PAL. ʼλλαζε σε NTSC μόλις ξεκίναγε η ταινία.

Κάτι που δε μου άρεσε επίσης είναι ότι οι ρυθμίσεις που κάνω στα Preferences δε μπορώ να τις αποθηκεύσω. Anyway! Μικρό το κακό αν είναι μόνο αυτό!

Δημοσ.

Εγω το ειδα στο Πλαισιο το συγκεκριμενο μοντελο και το ζαχαρωνα μαλιστα ο πωλητης το επιασε το υπονοουμενο που το ζαχαρωνα και αμεσως με πλευρησε και μου εδειχνε τις εξοδους κτλ κτλ...δεν μπορεις να πεις για 100 Ευρω impressive ...

Βεβαια βλεπω οτι δεν λειπουν και τα παρατραγουδα..δεν ξερω μαλλον ειναι και θεμα τυχης και εγω στο σπιτι ελλαδα εχω παρει ενα DVD των 100 euro απο το Carefur (Bluesky) και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ουτε κολληματα ουτε τιποτα..παρολα αυτα με τα απο προτροπη δικη κατι συγγενεις πειραν απο το Carefur την επομενη αναβαθμισμενη εκδοση ...μαπα το καρπουζι...κολληματα συνεχεια..NetTed μου εδωσες ενα Hint περι NTSC και PAL μηπως παιζει και εκει κατι παρομοιο .....

Γενικα παντως..ενταξει DVD των 100 ευρω ολε .Δωστε ταινιες στον λαο! χεχεχε!

Δημοσ.

Λοιπόν, ύστερα από άλλη μια 20αριά ώρες(!!) συνεχούς playback έχω φτάσει στο συμπέρασμα, ότι

Κάτα 98% έφταιγε το PAL-NTSC.

Τώρα που είναι σε PAL, δεν έχω δει κανένα άσχετο κόλλημα, ΠΑΡΑ μόνο ένα μικρό κολληματάκι κάθε φορά που φτάνει το DVD σε track με multiple angles, σε ένα DVD συναυλίας που έχω, ενώ πριν με NTSC κόλλαγε σε άσχετες στιγμές και με συνεχόμενα σπασίματα.

Ανεκτό πάντως αυτό με τα angles, θα ζήσω και με αυτό.

Παρακολούθησα επίσης και μια ταινία και δεν παρατήρησα κανένα κόλλημα.

Ειλικρινά πάντως είναι άξιο λόγου το ότι έχει τόσες εξόδους!

• Super Moderators
Δημοσ.

Pes oti allo parathrhseis oso einai kairos giati mallon tha paw na to parw kai egw se merikes meres! Ektos an vrw tipota pio endiaferon (tha perasw kai apo to praktiker na rixw mia matia)!

B)

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής όλα ρολόι B)

Κατά τη γνώμη μου .. μακρυά απ'το Praktiker.

Έτσι και παρουσιαστεί πρόβλημα ..κλάφτα!

Δημοσ.

SVCD δεν έχω για να έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω.

Στα χαρακτηριστικά πάντως δεν αναφέρει τίποτα.

Έχει πάρει το μάτι μου όμως για κάτι κόλπα που κάνεις στα SVCD, αλλάζεις το header και το ξεγελάς και παίζει.

Αν έχεις κάποιο μικρό sample svcd στείλτο στο [email protected] να το κάψω να σου πω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...