Προς το περιεχόμενο

VISUAL BASIC και εργασία πανω στην ηλεκτροτεχνία

DBLADE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω μπερδευτεί πάρα πολλή με αυτήν την γλώσσα μήπως γνωρίζει κανείς πως θα κάνω με την εντολή timer να μου αλλάζει 4 εικόνες τη πρέπει να κάνω και κατι αλλο πως μπορώ να προσθέσω μια φορ έξω απο την ιφ την προσθέτω και δεν δουλεύει βάζω έναν αριθμό στο πλαίσιο μου και μ βγάζει το μυνημα που έχω βαλει 3 φορες όσο είναι και το βήμα μου και το δεύτερο cmd δεν δουλεύει καλα πείτε μου γνώμες??? εδώ έχω την εργασία http://rapidshare.com/files/331881566/_______________VISOUAL.rar.html προειδοποιώ είμαι λίγο άσχετος και αύριο πρεπεί να την παραδώσω :shock::shock:

Δημοσ.
Γειά σας έχω μπερδευτεί πάρα πολλή με αυτήν την γλώσσα μήπως γνωρίζει κανείς πως θα κάνω με την εντολή timer να μου αλλάζει 4 εικόνες τη πρέπει να κάνω και κατι αλλο πως μπορώ να προσθέσω μια φορ έξω απο την ιφ την προσθέτω και δεν δουλεύει βάζω έναν αριθμό στο πλαίσιο μου και μ βγάζει το μυνημα που έχω βαλει 3 φορες όσο είναι και το βήμα μου και το δεύτερο cmd δεν δουλεύει καλα πείτε μου γνώμες??? εδώ έχω την εργασία http://rapidshare.com/files/331881566/_______________VISOUAL.rar.html προειδοποιώ είμαι λίγο άσχετος και αύριο πρεπεί να την παραδώσω :shock::shock:
θέλω να μπόρω με το που πατας στο πρωτο τεχτ εναν αριθμο να ενεργοποιητε ο timer και να μου εμφανιζει με ενα χρονικο delay 3 δευτερολεπτα τις 4 image που εχω και εδω εχω το αρχικο που σκεφτομουν και δεν δουλευε

arxiko.zip

Δημοσ.
δες τις αλλαγές

ρώτα ότι δεν καταλαβαίνεις

στο Picture2 τι κανω?? ποιο path να βαλω??για την μια image?? Picture2.Picture = LoadPicture(App.Path + "\" + pics(current_pic)) μου βγαζει προβλημα εδω α και σχεδον τιν εφτασα στην μορφη που θελω μονο το timer λοιπη στην επισυναπτω και κατι αλλο ωπος θα δεις στο picture 1 παραδειγμα οταν παταο να μ βγαλι αποτελεσμα μου το βγαζει αλλα μου εμφανιζει κατευθειαν την εικονα wmf πως θα το κάνω να μου το εμφανιζει μονο οταν παταω το οκ και στα υπολοιπα 2 cmd ενω ειναι σχεδον ίδια γιατι μου βγαζει 0 αποτελεσμα στα αντοιστοιχα V2,3??και πως γινεται να φορτωνει την κεντρικη εικονα με το σχεδιο μολις ανοιγει το εχε και να μειν την βαζο εγω μετα με το χερι?? ευχαριστω για την βοηθεια

ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.zip

Δημοσ.

1) κατάργησες το Picture2 και το έκανες Image2

αυτό πρέπει να το αλλάξεις και στον κώδικα σου.Γι αυτό παίρνεις το

λάθος που αναφέρεις

Picture2.Picture = LoadPicture(App.Path + "\" + pics(current_pic))

να γίνει

image2.Picture = LoadPicture(App.Path + "\" + pics(current_pic))

2)για να φορτώσεις το σχέδιο προσθέτεις στην Form_load()

Image1.Picture = LoadPicture(App.Path + "\eikona.bmp")

3)app.path=o κατάλογος που βρίσκεται το πρόγραμμα μας

άρα δεν πρέπει να βάζεις αυτό και το "c:\users\...."

δηλαδή

Picture1.Picture = LoadPicture(App.Path + "\HH00235_.WMF")

4)άλλαξα τα ονόματα των command buttons και των textboxes

ώστε να είναι πιο ευανάγνωστος ο κώδικας και να βρίσκεις τα λάθη πιο εύκολα

π.χ. command1--->cmdStartPowerFirstR είναι πιο κατανοητό όταν το δεις στον

κώδικα μέσα έτσι?

5) τα άλλα τα λες μπερδεμένα λιγάκι

ξαναδες τις αλλαγές και πες μου πιο κατανοητά τι αλλαγές θέλεις.

ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.zip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...