Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω προβλημα στα windows 7 με τα ελληνικά.πχ στο προγραμμα που ελεγχει το ασυρματο πληκτολόγιο

επιλέγω το πατημα ενος κουμπιού να αντιστοιχεί το ανοιγμα του φακέλου E:\Τα έγγραφά μου\Η μουσική μου

ολά καλά και δουλεύει.όταν κάνω επανεκκίνηση μου το εμφανίζει έτσι όμως E:\?a ????af? µ??\? µ??s??? µ??)

η συντόμευση όμως που έχω στην επιφάνεια εργασίας όμως για τον ίδιο φάκελο ανοιγει κανονικά.

κατ αρχας εχω win 7 pro (english).επεισης εχω και το "Windows 7 Language Pack (x86) - DVD (Multiple Languages)"

Στον πινακα ελέγχου,στο region and language-> keybords and languages δεν μου εμφανιζει το κουμπι για εγκατάσταση γλωσσών.

nolanguage.jpg w1280.png

στα xp κανα το εξής:

>
Go start/run and type regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE
SYSTEM
CurrentControlSet
Control
Nls
CodePage
Change c_1252.nls to c_1253.nls
and c_1254.nls to c_1253.nls
restart and voila! 

το εκανα και τωρα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

δν θελω αναγκαστικα να εγκαταστήσω τα ελληνικά απλώς θέλω να μην μετατρέπονται οι διευθύνσεις στα προγράμματα

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χρειάζεται να αλλάξεις σε Ελληνικά τη γλώσσα για τα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν unicode.

Αγγλικά Windows 7: Control panel=>Region and language=>Administrative (tab)=>Change system locale=>Greek

Ελληνικά Windows 7: Πίνακας ελέγχου=>Περιοχή και γλώσσα=>Διαχείρηση (καρτέλα)=>Αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων συστήματος=>Ελληνικά

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...