firewalker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Το σωστό θα ήταν, δώστε χρόνους του 750 η του 955 AMD σε 64bit linux, gcc 4.4 και SSD δίσκο... Το σωστό θα ήταν να ξεφύγω από το ~2 hours του Pentium 4. :p:p Δεν πιστεύω να έχει μεγάλη διαφορά μεταξύ παρόμοιων επεξεργαστών. Π.χ. για επεξεργαστές με 4 cores θα είναι πάνω κάτω το ίδιο (για το ίδιο σύστημα). Σε κανα 15 λεπτο το κόβω με αυτούς. Στο OpenOffice πόσο να θέλουν...
grimpr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Χαλαρότατα, σε 64bit Linux η AMD έχει πολλά δόντια και οι διαφορές με τον 750 είναι ελάχιστες έως μηδενικές με το "δακτυλίδι" να περνάει στον Phenom II αρκετές φορές σε benchmarks, και είναι απόλυτα κατανοητό γιατί συμβαίνει αυτό στο Linux και όχι στα Windows και στις εφαρμογές τους , ο καταλύτης όμως εδώ (Compilation) είναι ο SSD. Ρωτα και τον Linus που κράζει την Intel..."Ναι, καλός ο 920 που μου δώσατε, αλλά άμα θέλω άλλα 5 λεπτά για να γραφτούν τα αρχεία στον δίσκο, μου είναι άχρηστος". Εν κατακλείδι, πρέπει να ταίζεις αυτούς τους πυρήνες γρήγορα, ειδάλλως κάθονται και σε γράφουν ...
Liakos_LILIS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 fanboy - goldenboy οπως θες πες με θελω ταχυτατο cpu HI END PC ζηταω πολλα? lol
alexis333 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 fanboy - goldenboy οπως θες πες με θελω ταχυτατο cpu HI END PC ζηταω πολλα?lol Παρε ο,τι πιο ακριβο κυκλοφορει στην αγορα και θα εισαι ησυχος...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Το οτι σε Linux ειναι ποιο γρηγορος ο amd δεν λεει τιποτα... Σε windows ειναι ποιο γρηγορος. Καποιος που θα παρει τον i5 750 θα φτιαξει ενα gaming Pc και δεν θα τρεχει linux.
M@ROUD@S Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Παρε ο,τι πιο ακριβο κυκλοφορει στην αγορα και θα εισαι ησυχος... Liakos με κατι χειροτερο απο αυτο θα χανεις τον υπνο σου...
alexis333 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Liakos με κατι χειροτερο απο αυτο θα χανεις τον υπνο σου...[ATTACH]24450[/ATTACH] Θα συμφωνησω απολυτα... Ειναι η καλυτερη αγορα αυτον τον καιρο... Η πιο vfm... Go for it.. Κοιτα, περα απ την πλακα ανοιξε ενα thread στις αναβαθμισεις για να σε βοηθησουμε αν θες ωστε να μη ξοδεψεις τα λεφτα σου οπου κι οπου...
M@ROUD@S Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 On topic,αλλο ενα review... Το προιον ειναι καλο κατα τη γνωμη μου αλλα οι τιμες ειναι για κοροιδα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Liakos με κατι χειροτερο απο αυτο θα χανεις τον υπνο σου...[ATTACH]24450[/ATTACH] ι7 975 και GTX295?Χωσε 2χHD5970 και παρε και 3 aple monitor 30'' για eyefinity
Liakos_LILIS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 hm,,,,,, σε αυτα που μου εδειξες δεν πεφτω και εξω πανω κατω τα ιδια εχω αλλα σε μοβο και επεξεργαστη ειμαι κολλημενος anyway ευχαριστω παντως για τις ¨απαντησεις σας
M@ROUD@S Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ι7 975 και GTX295?Χωσε 2χHD5970 και παρε και 3 aple monitor 30'' για eyefinity Αφου ρε συ οτι ειναι intel και nvidia ειναι καλυτερο Αμφιβαλεις γι'αυτο; :devil: Fanboy ειπαμε,remember;)
nikos21aek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 πια ειναι η καλυτερη επιλογη και σε games και εφαρμογες και γενικα σε βαριες δουλειες και ειδικα στην τιμη μονο για socket kai mobo στα 800 ευρω Ποιές είναι οι βαριές εφαρμογές για πες μερικές.
Liakos_LILIS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ποιές είναι οι βαριές εφαρμογές για πες μερικές. λοιπον δουλευω σε μια εταιρια και πολλες φορες δεν παω στο γραφειο και αναγκαστηκα χειριζομαι 2-3 υπολογιστες + κατι εφαρμογες και προγραμματα απο το δικο μου σπιτι ξαπλα στο κρεβατι (ουδεν σχολιον) ε και πιστεψε με το pc ζοριζοταν full οταν ειχα πανω ενα q9300 μετα εβαλα q9650 ε πανω κατω τα ιδια και τωρα σκοπευω να βαλω τον ι7 950 γιατι απο πειρας με ενα αλλο συναδελφο που το εκανε ειπε οτι ηταν οκ αλλα με ενδιαφερει μην πληρωσω τσαμπα τα λεφτα και αποδειχτει μαπα το καρπουζι οσον αφορα την καρτα γραφικων εννοειται με 5970 χ2 το θεμα ειναι μην εχει bottleneck
M@ROUD@S Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Για να καταλαβω αλλαξες επεξεργαστη στον υπολογιστη του σπιτιου σου ετσι ωστε να δουλευουν πιο γρηγορα οι υπολογιστες που χειριζεσαι απο το ιντερνετ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.