Προς το περιεχόμενο

Ηρθαν οι icore 3?

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αν σκεφτείς ότι θα πλήρωσεις +250 euro για 400mhz τα οποία τα έπιανες άνετα με overclocking, ναι είναι κάπως πεταμένα λεφτά

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εξηγησε μου λιγο σε παρακαλω γιατι το λες αυτο δλδ εγω που περιμενω τον ι7 950 εκανα μ@λ@κι@? με asus rampage extreme 2 ?

Tα θες κι εσυ να τα ακουσεις τωρα...

Πλακα μας κανεις...

Εδωσες διπλα λεφτα για λιγα MHz παραπανω που με το πιο απλο overclock και με τη stock ψυχτρα τα πιανεις για την πλακα...

Fail αγορα εντελως...:-)

Tα 3 κατοσταρικα που εδωσες παραπανω θα μπορουσες να τα σωσεις με 3 ρυθμισεις του bios ( oc δλδ )

Δημοσ.

δλδ προτεινετε να τον ακυρωσω? γιατι αυτο που λες με το + 400 mhz και εχω ι7 950 εναν ι7 950 με OC παει πιο ψηλα :D anyway συμπερασμα εσεις τι προτεινετε? πιον να παρω?

• Super Moderators
Δημοσ.

το μέγιστο overclocking που μπορείς να πιάσεις με τον 950 το πιάνεις και με τον 920 λόγω θερμοκρασίας, εφόσον μιλάμε για αερόψυξη βέβαια

Δημοσ.

ΟΧΙ ΟΧΙ δεν μιλαω σονι και καλα αυτην την socket γενικα πια ειναι η καλυτερη επιλογη και σε games και εφαρμογες και γενικα σε βαριες δουλειες και ειδικα στην τιμη μονο για socket kai mobo στα 800 ευρω

• Super Moderators
Δημοσ.

η καλύτερη επιλογή βάση τιμής και επιδόσεων είναι ο Core i5 750...αν δεν λογαριάζεις τιμή είναι άλλο θέμα

Δημοσ.
Τετέλεσται....Επίσημη κηδεία των Core 2 Duo (8400,8500,8600) από την Intel. Μόνον οι Q9550 κρατάνε μέχρι στιγμής.

2zej6ty.jpg

Αυτο ακριβως...

Ετσι ειναι...

Quoted for truth and emfasis...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...