Προς το περιεχόμενο

Ηρθαν οι icore 3?

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μακαρι φιλε

μια καλη σφαλιαρα στην ιντελ θα ειναι αυτο που λες με την πρυποθεση ομως οτι αυτοι που παραδοσιακα ακολουθουν την ιντελ στις εξελιξεις, αλλαξοπιστησουν

ηδη απο τα charts που παρεθεσες πολλοι αρχαριοι κυριως χρηστες θα πουν: καλος ο διπυρηνος ι5 661 ας τον τσιμπησω. τα ριχνει και σε μερικους phenom. χαλαλι και τα 100 ευρω παραπανω, βλεπεις ιντελ ειναι καλο.

βαλε και το προμοσιον που θα πεσει...

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε σχέση επιδόσεις/κατανάλωση, οι Clarks είναι βασιλιάδες. Όποιος έχει αυτό σαν προτεραιότητα, ένας i3 530 είναι η καλύτερη αγορά. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει καν θέμα συζήτησης, είναι σκέτη κοροϊδία.

Δημοσ.

συμφωνοι για HT & χρονισμους. αυτος ομως που θα θελησει να αγοραει ενα διπυρηνο ποσες φορες βαζει 4 dvdshrink...

τα κοιταω και τα ξανακοιταω και εχω παλι απορια...(ολο αποριες ειμαι σημερα)

τι ειναι αυτο που κανει ενα ι5 661 να ριχνει σε ενα τετραπυρηνο phenom?

Δημοσ.

Εαν νομίζεις ότι ένας 661 είναι καλύτερος από έναν Phenom II Quad της AMD, είσαι ευπρόσδεκτος να πας να τον αγοράσεις. Αν παρατηρήσεις καλά στα Charts, είναι λίγο καλύτερος απο τους Athlon II X4 σε πραγματικές Multithreaded εφαρμογές, με τα ρολόγια τους αρκετά ποιο χαμηλά και με διαφορά τιμής γύρω στα 100 ευρώ.

Δημοσ.
Εαν νομίζεις ότι ένας 661 είναι καλύτερος από έναν Phenom II Quad της AMD, είσαι ευπρόσδεκτος να πας να τον αγοράσεις. Αν παρατηρήσεις καλά στα Charts, είναι λίγο καλύτερος απο τους Athlon II X4 σε πραγματικές Multithreaded εφαρμογές, με τα ρολόγια τους αρκετά ποιο χαμηλά και με διαφορά τιμής γύρω στα 100 ευρώ.

δεν νομιζω τιποτα. ρωταω για να μαθω. ειπα απορια εχω διοτι απο amd δεν γνωριζω και πολλα.

δλδ 4 threads > 4 cores?

φιλικα παντα

Δημοσ.

Να αναφέρουμε επίσης αυτό που επισήμανε κατευθείαν ο Anand; ότι ο Memory Controller έφυγε από την CPU και πήγε στην μάπα IGP; Total Fail. Μακριά και αγαπημένοι...

Core i5 750 φιλαράκο, με ένα ελαφρύ oc στα 3.2 και το Turbo ενεργοποιημένο έχεις εναν 661 στα 3.9ghz σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου και άλλον έναν 661 (οι 2 εξτρά πραγματικοί πυρήνες) να περιμένει δουλειά. Δεν θέλει καν κουβέντα. Εκτός αν θέλεις να ξοδέψεις τα λεφτά σου σε αυτό το άθλιο IGP που τροφοδοτείτε από την CPU.

Δημοσ.

τον εχω (ι5 750) ηδη στο γραφειο μου και περιμενει μνημουλες για να παει να κατσει στη gd 65 στα 3 24/7 (θα σε χρειαστω εκει)

..χεχεχε

νομιζω οτι το ταργετ γκρουπ που απευθυνεται ο 661, δεν αντιλαμβανεται τετοιες αλλαγες και καλως η κακως δεν το ψαχνει κιολας.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Intel-BOXDH55TC-1156-DDR3-H55-BOXDH55TC.htm

η παραπάνω μητρικη τι καρτα γραφικών εχει πια που ειναι και χρονισμενη στα 733mhz

Nvidia,ATI,Intel GMA(ή οπως λεγεται)?

Αυτος τι διαφορά εχει?Μήπως χρησιμοποιεί το socket s1156 που ειναι για core i3 και core i5

και κουμπωνει και στις ακολουθες H55/H57/Q57 καθώς και P55.

Δλδ μπας και ειναι ενας οικονομικος,λιγο μουφα,στα 32nm core i3?

-------------------------------------edit-------------------------------------------------

Βασικα στα 533 Mhz!

Αξίζει καθόλου για ενα οικονομικό pc γυρω στα 370?

Τροφ. και οθονη εχω!

-------------------------------------edit-------------------------------------------------

lol παλι μπερδετικα στον επεξεργαστη ειναι 533Mhz η ενσωματωμένη καρτα!Πριν μιλαγα για μητρική!Τα μπλεξα!

Δημοσ.

Καμία απολύτως, το IGP είναι στην CPU, όχι Ondie με τον επεξεργαστή αλλά σε Multi Chip Module.

---------- Προσθήκη στις 03:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:02 ----------

Κανε λίγη υπομονή να έρθουν και τα υπόλοιπα H55 boards, αγοράζεις και τον 530 και είσαι κομπλέ.

Και ναι, έχουμε τους πρώτους τυχερούς που εδωσαν 280 ευρώ για τον i5 670. Συγχαρητήρια.

2mg8cci.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...