Προς το περιεχόμενο

Ηρθαν οι icore 3?

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια ο 650 ειναι καλυτερος απο τον 750??

εχει μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα εχει 4 mb μνημη αλλα εχει και εξτρα καρτα φραφικων λολ

# σωματωμένη συχνότητα γραφικών: 733Mhz. Τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα με chipset Η55, Η57, Q57.

---------- Προσθήκη στις 22:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:34 ----------

τωρα ειδα και η i5 ειναι 2πυρινοι γιατι τοτε δεν τους βαλανε σε i3 :P

Δημοσ.

Ναι οπως είπα τους ειδα στο πλαισιο!Απλα μηπως ειναι κανα τρικ οπως με τon Amd athlon 2 425 x3 που παρουσιαστηκε:

1)Στο Hong Kong

2)Αγγλία

3)Ελλαδα στο πλαισιο(μονο που κανε να μπει στις αποθήκες τους 25 μέρες)

Δημοσ.
Ναι οπως είπα τους ειδα στο πλαισιο!Απλα μηπως ειναι κανα τρικ οπως με τon Amd athlon 2 425 x3 που παρουσιαστηκε:

1)Στο Hong Kong

2)Αγγλία

3)Ελλαδα στο πλαισιο(μονο που κανε να μπει στις αποθήκες τους 25 μέρες)

και στο e-shop.....

Δημοσ.

Όποιος δώσει λεφτά για διπύρηνο i5 και όχι i3 η τον quad 750 είναι μεγάλο κορόιδο. Ο Anand πέταξε την καλύτερη ατάκα για τους Clarkdales "Πήρα τηλέφωνο την Intel να μου εξηγησουν για ποιον λόγο δεν είναι τόσο άχρηστα προιοντα στις τιμές που ζητάει" :lol::lol::lol:

Κατά τα αλλά, ενας i3 530/540 κλοκαρισμενος > Core 2 Duo 8600, καθόλου άσχημα.

Δημοσ.
Αυτοί είναι καλήτερων επιδόσεων από τους i5 (i5, πιασάρικο όνομα...). Φτηνότερους τους βλέπω.

Είναι διπύρηνοι όμως.

Ο ι5-750 είναι τετραπύρηνος.

:-)

Δημοσ.

απορια...

υπαρχει περιπτωση οι επιδοσεις της ενσωματωμενης καρτας γραφικων σε εναν ι5 6χχ να ειναι καλυτερες απο μια καρτα γραφικων των 100-130 ευρω σε συνδυασμο με ι5 750? λεω εγω τωρα...

Δημοσ.
απορια...

υπαρχει περιπτωση οι επιδοσεις της ενσωματωμενης καρτας γραφικων σε εναν ι5 6χχ να ειναι καλυτερες απο μια καρτα γραφικων των 100-130 ευρω σε συνδυασμο με ι5 750? λεω εγω τωρα...

Στον υπνο της η intel μπορει να το δει και αυτο.:P

Δημοσ.
απορια...

Μια καρτα των 30€ + i5 750 πατανε τους καινουριους i5, i3 κάτω σαν χταπόδια. Ειδικά οι διπύρηνοι i5 δεν μπορώ να καταλάβω τι target group έχουν.... Άγνωσται αι βουλαι της Intelας.

Δημοσ.

ναι αλλα λογικα δουλευουνε μαζι με μια καρτα γραφικων....

πχ στα 2πυρινα παιχνιδια θα εχεις καλυτερα fps(λογικα :P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...