laktzag Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Είχα πρόβλημα με το FineReader στα XP.Κάποιος φίλος εδώ,μου είπε ότι μπορεί να ευθύνονται τα "StyleXP & Windowblinds" . Όμως δεν μου είπε που βρίσκονται και πως απενεργοποιούνται(αν γίνεται αυτό)
pios? Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Ti enoeis? pos tha ta apegatastiseis? (Sorry alla den katalava kala)
laktzag Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δεν ξέρω από ΧΡ - δεν ξέρω αν υπάρχουν μέσα - δεν ξέρω που θα τα βρώ για να απεγκαταστήσω αν χρειαστεί . Τελικά δεν ξέρω και τι κάνουν,αν είναι απαραίτητα κι αν τα πετάξω τι μπορεί να γίνει. Το PC είναι κάποιου φίλου κι εγώ έχω win98SE Ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Για να δεις αν υπάρχουν και να τα απεγκαταστήσεις πήγαινε Start > Settings > Control Panel > Add/Remove Programs (όπως άλλωστε θα έκανες και στα Win98 ) ή Έναρξη > Ρυθμίσεις > Πίνακας Ελέγχου > Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. Τι κάνουν αυτά τα προγράμματα; Επιτρέπουν στα Windows να χρησιμοποιούν διάφορα themes (όπως στο Windows 98 Plus! αν έχεις υπόψιν σου). Τίποτα το χρήσιμο - απλά αλλάζουν την εμφάνιση των Windows.
accipio Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Κάνε αυτό ακριβώς που λέει ο paredwse, αν και δεν νομίζω ότι θα τα βρεις (μάλλον χλωμό το βλέπω να τα έχει εγκαταστήσει ο φίλος σου). Πρόσεξε επίσης ότι άλλο πρόγραμμα το StyleXP και άλλο το Windowblinds. Τι έγινε τελικά με το Finereader, δούλεψε στα XP;
Petza Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 se mena pantos doulebei mia xara se win xp gr sp-1 kai me cracked to uxtheme.dll afto pou alazei diladi to style xp gia na dexwnte ta xp skins apo tritous kataskebastes.
laktzag Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Τελικά δεν υπάρχει κανένα από τα δύο και το FineReader δεν το παίρει δεν το παίρνει.Μουλάρωσε. Ευχαριστώ ρε παιδιά .Αν κάποιος συναντήσει το ίδιο πρόβλημα ας κάνει ένα post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.