Προς το περιεχόμενο

"StyleXP & Windowblinds" Help

laktzag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πρόβλημα με το FineReader στα XP.Κάποιος φίλος εδώ,μου είπε ότι μπορεί να ευθύνονται τα "StyleXP & Windowblinds" .

Όμως δεν μου είπε που βρίσκονται και πως απενεργοποιούνται(αν γίνεται αυτό)

Δημοσ.

Δεν ξέρω από ΧΡ - δεν ξέρω αν υπάρχουν μέσα - δεν ξέρω που θα τα βρώ για να απεγκαταστήσω αν χρειαστεί .

Τελικά δεν ξέρω και τι κάνουν,αν είναι απαραίτητα κι αν τα πετάξω τι μπορεί να γίνει.

Το PC είναι κάποιου φίλου κι εγώ έχω win98SE

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να δεις αν υπάρχουν και να τα απεγκαταστήσεις πήγαινε

Start > Settings > Control Panel > Add/Remove Programs (όπως άλλωστε θα έκανες και στα Win98 ;))

ή

Έναρξη > Ρυθμίσεις > Πίνακας Ελέγχου > Προσθαφαίρεση προγραμμάτων.

Τι κάνουν αυτά τα προγράμματα; Επιτρέπουν στα Windows να χρησιμοποιούν διάφορα themes (όπως στο Windows 98 Plus! αν έχεις υπόψιν σου). Τίποτα το χρήσιμο - απλά αλλάζουν την εμφάνιση των Windows.

Δημοσ.

Κάνε αυτό ακριβώς που λέει ο paredwse, αν και δεν νομίζω ότι θα τα βρεις (μάλλον χλωμό το βλέπω να τα έχει εγκαταστήσει ο φίλος σου). Πρόσεξε επίσης ότι άλλο πρόγραμμα το StyleXP και άλλο το Windowblinds. Τι έγινε τελικά με το Finereader, δούλεψε στα XP;

Δημοσ.

Τελικά δεν υπάρχει κανένα από τα δύο και το FineReader δεν το παίρει δεν το παίρνει.Μουλάρωσε. Ευχαριστώ ρε παιδιά .Αν κάποιος συναντήσει το ίδιο πρόβλημα ας κάνει ένα post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...