Προς το περιεχόμενο

Red Blue/Cyan 3D

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως μπορει να μου βρει κανενας

http://cgi.ebay.com/Pair-Red-Blue-Cyan-3D-3-Dimensional-Anaglyph-Glasses_W0QQitemZ180449106131QQcmdZViewItemQQptZUS_DVD_HD_DVD_Blu_ray?hash=item2a039ad8d3

σαν και αυτα γυαλια αλλα απο ελλαδα να τα παρω να δω πως ειναι το 3d??

μου ειπανε πως διχνει και σε monitor με 60hz

ΥΓθελω να παρω μια ιδεα πως ειναι το 3d δεν θελω το τελειο με τα γυαλια της nvidia

Δημοσ.

Εγω πηρα πριν 2 μηνες παρομοια 3d γυαλια απ'το ebay. Παιζουν μια χαρα σε κανονικες οθονες! Το 3d που θελει οθονη 120mhz Ειναι για την τεχνολογια realD που ειναι αλλου τυπου γυαλια. Τα διχρωμα γυαλια παιζουν μια χαρα σε ολες τις οθονες!

Δημοσ.

αυτο το ebay γινετε να τα παραγγειλεις και να σου τα φερουνε ηρακλειο κρητης???:fear:

---------- Προσθήκη στις 14:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:56 ----------

και οποιος μπορει ας μου βρει καλα γυαλια για αυτο γιατι εχω βρει μεχρι 5Ε

δεν ξερω αμα ειναι αυτα ομως.....

Δημοσ.

θα προσπαθισω να τα φτιαξω μονος μου αλλιως θα παρω τηλ αυτο που ειναι στην ελλαδα να δω αμα τα φερνουνε στο ηαρακλειο

Δημοσ.

Πολη φασαρια για το τπτ, ξεπερασμενη τεχνολογια και μονο για να βλεπεις στατικες εικονες, δεν κανει για κινηση.

Δημοσ.
δεν κανει για game??

αφου σε κατι γυαλια λεει για για παιχνιδια :rolleyes:

Οχι δεν εχουν καλο αποτελεσμα, εχουν σχετικα ικανοποιητικο αποτελεσμα σε στατικες εικονες, αλλα στις κινουμενες εχουν πολλα μειονεκτηματα.

Δημοσ.

Τι στατικες εικονες και χαζομαρες διαβαζω.Με τα red and cyan το βλεπεις αρκετα καλα το 3d efe στα παιχνιδια ακομα καλυτερα οταν εχουν excellent βαθμολογια απλως δεν βλεπεις καλα ολα τα χρωματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...