Achillf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα, θα αναλυσω το θεμα οσο αναλυτικα μπορω για να καταλαβετε τι θελω να κανω.. Αυτη τη στιγμη εχω το laptop: Acer 7730g και ( δεν ντρεπομαι να το πω ουτως ή αλλως ολοι το κανουν πλεον ) "κλεβω" ιντερνετ απο το γειτονα.. Τωρα εχω εναν σταθερο υπολογιστη λιγο πιο μεσα στο δωματιο οπου το ιντερνετ εκει δεν πιανει καθολου.. Θελω λοιπον να αγορασω ενα stikaki η εστω μια καρτα wireless για τον σταθερο αλλα θελω να βρω την καταλληλη ουτως ωστε να πιανει σημα και σχετικα καλο οπως ειμαι εδω τωρα.. Το ερωτημα λοιπον ειναι πως να βρω την καταλληλη καρτα ωστε να πιανει σημα (να μην την αγορασω και τσαμπα). Ενας τροπος που σκεφτηκα ειναι να συγκρινω την καρτα wirelless του laptop μου με μια αλλη καλυτερη.. Αλλα δεν ξερω πως και τι να κανω ... Μπορειτε να μου προτεινετε λυσεις ??
etem Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μην σκοτίζεις το μυαλό σου με συγκριτικά τεστ και άλλες τέτοιες ανούσιες σκέψεις. Η λύση είναι απλούστατη. Λες του γείτονα να μεταφέρει το ρούτερ του σε κάποιο σημείο που σε βολεύει περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.