Προς το περιεχόμενο

asus P5QL SE

kikonec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω αυτην την μητρικη και θελω να κανω αναβαθμιση τα bios και γενικα οτι εχει η asus απο εδω

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5QL SE

θελω να ρωτησω οταν πας να κατεβασεις κατι σε ρωταει to operation system να τα κανω τωρα με τα xp που εχω η να βαλω τα 7 ta 64x μεθαυριο(ετσι και αλλιως θα τα βαλω σε λιγο)

και να κατεβασω τα update με τα windows 7?

ειναι ευκολο να κανεις τις αναβαθμισεις η μπορει να υπαρξει κανα προβλημα?

μετα να κατεβαζω την τελευταια εκδοση για update η ολα.....που εχει στα bios συνολο εχει 6?

αυτα τα λιγα για αρχη...:mad::lol::shock:

Δημοσ.

θα εγκαταστήσεις οτι υποστηρίζει το ΥΠΑΡΧΩΝ λειτουργικο σου!

αν θελεις ομως, κατεβαζεις και τα υπολοιπα για αρχειακους λογους, να τα εχεις οταν κανεις τη μεταβαση στο νεο λειτουργικο κτλ...

οσο για το BIOS θα κατεβασεις μονο το τελευταιο ΑΝ θελεις να το αλλαξεις.

ειδικα οσο αναφορα το BIOS ομως πρεπει να ξερεις οτι ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ --ΔΕΝ-- ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ

Δημοσ.

Είτε αναβαθμίσεις το BIOS τώρα με τα XP είτε αργότερα με τα 7.. αποτέλεσμα το ίδιο.

Το BIOS δεν έχει σχέχη με το λειτουργικό που έχεις ... Η εφαρμογή που θα κάνει το flashάρισμα όμως έχει... XP έχεις τώρα, για XP θα κατεβάσεις .. :-)

Δημοσ.

str

δλδ λες να μην κανω πειραματα αφου λειτουργουνε ολα μια χαρα ε?

earthworm

εχω ΧΡ αλλα θα βαλω σε λιγο τα 7 οποτε λεω να περιμενω και μετα να εκανα την αναβαθμιση αλλα ο srt με φοβισε!!!

Δημοσ.

ειδικα με το ΒΙΟΣ θα προτεινα να μην το πειραξεις απο τη στιγμη που δεν εχεις θεματα συμβατοτητας και προβληματα...

οσο αναφορα το software κανε οτι θελεις... παιξε πειραματισου... δική μου αποψη ειναι οσα λιγοτερα τρεχει το λειτουργικο τοσο το καλύτερο, πλεον καρφωνω μονο τους drivers και τπτ αλλο...

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο επικύνδυνο ένα φλασάρισμα του BIOS..

Δε βλέπω το λόγο να μην έχεις την τελευταία έκδοση που συνήθως διορθώνει bugs κι ενσωματώνει fixes των προηγούμενων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...