kostionalist Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μπορειτε να μου προτεινετε ταινιες παρομοιες με τα παραπανω? Ευχαριστω
SpY Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μπορειτε να μου προτεινετε ταινιες παρομοιες με τα παραπανω? Ευχαριστω Frontieres The Hills Have Eyes Ελληνικοί χαρακτήρες
sokinrs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 φυσικα το wrong turn 2 και the hills have eyes 2. αξιζει να δεις και το Descent (η καθοδος)
nikoladim Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 chainsway massacre, friday the 13th(δες το remake αν βαριέσαι να δεις τα παλιά), wolf creek, severance, hachet!
doctor444 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 αξιζει να δεις και το Descent (η καθοδος) οπωσδηποτε,,,...
Tmark Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Τα Hills have eyes και τα 2 είναι κατώτερα από wrong turn imo..
tolis_01 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Στην Κάθοδο εγώ παντως παραλίγο να κοιμηθώ Και το Desperation του Stephen King είναι νομίζω παρόμοιο. Και το Vacancy νομίζω. Έχω δει πολλά τέτοια γμτ αλλά δεν τα θυμάμαι τώρα
giourk@ss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Hills have eyes οπως κ να χει... δες το kill theory...πολύ καλό....
alexdelpiero Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Pαντως καμια σχεση το wrong turn 1 με το wrong turn 2.ΠΟλυ καλυτερο το πρωτο.Τα ερειπια ειδα προσφατα κ ηταν καλη...
Ioannis1908 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 δες το kill theory...πολύ καλό.... Θα το τσεκαρω.. Ριξτε κ μια ματια στο Inside.. http://www.imdb.com/title/tt0856288/
greenpeace933 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Πιο κοντά σε texas chainsaw που ζητάς απλά φέυγεις για - friday 13th, όλα τα παλιά αλλά και το remake αν θες (νομίζω ότι τα παλιά 1-10 είναι καλύτερα από το remake) όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω - Halloween τα original παλιά νομίζω 4-5 είναι (αν ξερει κάποιος ας πει πόσα είναι συνολικά), και τα remake 1 και 2 από το rob zombie τα οποία είναι κάπως άσχετα με τους προκατόχους τους. - Μια άλλη επιλογή είναι το devils rejects παλι από τον rob zombie που είναι συνέχεια από το house with 1000 corpses - Το the hills have eyes το 1ο όμως, τρομερή ατμόσφαιρα, απίστευτη σκινοθεσία και όσο ωμό χρειάζεται για ταινία του είδους. Πολύ κοντά στο wrong turn... Προσωπικά το λάτρεψα. Το 2 το χαρακτηρίζω επιεικώς μάπα και προχειροδουλειά - Τα saw που πιθανότατα θα έχεις δει 1-6, βία και σενάριο μαζί με μακράν καλύτερο για πολλούς το 1 αλλά για μένα το 4, άμα είσαι από τους λίγους που καταλάβουν τι γίνεται δεν μπορεί να μην το λατρέψεις. Στον κινηματογράφο πάλι υπήρχε απελπισία καθώς άκουγα τους πάντες να αναρωτιούνται τι έγινε και να λένε ότι θα τα δουν όλα από την αρχή μπας και καταλάβουν. - Vacancy το 1ο συγκεκριμένα με τον luke wilson πολύ ατμοσφαιρικό και νοιώθεις την ένταση στο πετσί σου. Ωστόσο θα έλεγα ότι τελειώνει λίγο απότομα... - Hostel... Ξεφεύγω λίγο από τα standards που έδωσες αλλά το θεωρώ καλή επιλογή. Ειδικά το πρώτο, αν και λίγο στάσιμο από την αρχή μέχρι την μέση παίρνει κάτι στροφές στο τέλος που συναρπάζουν... Το 2 δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.