ALXIOA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 τυχαια χτες ανακαλυψα αυτην την σελιδα και οπως θα δειτε και σεις εχει παρα μα παρα πολυ χαμηλες τιμες..??ξερει κανεις τι παιζεται..??εχει παραγγειλει καποιος να μου την γνωμη του..??ειναι μουφα η πραγματικα ευκαιρεια..??
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 το ioffer.com είναι σαν το ebay.com. Πουλάνε οτιδήποτε. Το αν είναι αξιόπιστο ή όχι εξαρτάται από τον πωλητή και όχι απο το ioffer.com.
ALXIOA Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 εστω..εχει ψωνισει κανεις απο κει να μου πει την γνωμη του..??πραγματικα οι τιμες δεν παιζονται..!!!να το ρισκαρω τι να κανω..ψηνομαι ασχημα παντως..!!!
Nomikaria Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Όντως υπερβολικά καλές τιμές!Μια ματιά που είχα ρίξει δεν μου πολυγεμίζει το μάτι,προσωπικά πάντα. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Με ένα γρήγορο googlarisma η λέξη scam πάει σύννεφο, εγώ πάντως δεν θα αγόραζα ποτέ κάτι από αυτό.
gbras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδια μην ειστε τοσο ευκολοπιστοι πια!!! Οπου βλεπετε φοβερες τιμες ειτε απο αγνωστα site η ακομα και στο ebay ..μακρια!!!
kpartsi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Είχα κοιτάξει και εγώ πριν 2 μήνες για ένα iPhone 3GS 32 GB και με διάφορους πωλητές στο iOffer.... Τιμή εκκίνησης της διαπραγμάτευσης 350 ευρώ ακατέβατα..... Με παζάρι λίγων ημερών πήρα τελική τιμή 300 ευρώ.... Δεν αγόρασα βέβαια, βρώμαγε κομπίνα η υπόθεση από την στιγμή που δέχονται πληρωμή μόνο με Western Union και εγκατέλειψα την ιδέα.... Μετά από 10 ημέρες ένας πωλητής επανήλθε με την φανταστική προσφορά των 150 ευρώ αλλά πληρωμή πάντα με Western Union....
hayabusagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 εγω εχω παρει απο εκει διαφορα πραγματα αλλα απο ατομα με πολλα θετικα χωρις προβλημα
panos-volos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ...Παιδες την επαθα.. Οχι εγω βασικα,αλλα η κοπελα μου.Παρηγγειλε απο κει δωρο για τα γενεθλια μου ενα ps3,δεν μου πε τπτ για την εκπληξη...και ηρθε χθες το πακετο με ενα μπλε κουκλακι αντι για ps3..και προφανως φαγαμε τρελη φρικη! Μπορουμε να κανουμε κατι σε τετοιες περιπτωσεις??
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ...Παιδες την επαθα..Οχι εγω βασικα,αλλα η κοπελα μου.Παρηγγειλε απο κει δωρο για τα γενεθλια μου ενα ps3,δεν μου πε τπτ για την εκπληξη...και ηρθε χθες το πακετο με ενα μπλε κουκλακι αντι για ps3..και προφανως φαγαμε τρελη φρικη! Μπορουμε να κανουμε κατι σε τετοιες περιπτωσεις?? Πάθημα - μάθημα! Πληρώσατε με paypal ή με άλλο τρόπο;
Jason13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 http://www.safeline.gr/ Δεν εχω κανει καταγγελια αλλα στη διαφημιση δειχνει καλο.. κανε καταγγελια ανωνυμη θα σου συνηστουσα..ποσο πληρωσες για το PS3?
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 http://www.safeline.gr/ Δεν εχω κανει καταγγελια αλλα στη διαφημιση δειχνει καλο.. κανε καταγγελια ανωνυμη θα σου συνηστουσα..ποσο πληρωσες για το PS3? Άτοπο. Αντιγράφω από το site > Η SafeLine είναι μια Ανοικτή Γραμμή (HotLine) που δέχεται καταγγελίες για δικτυακούς τόπους (websites) ή υπηρεσίες νέων (newsgroups) που εσείς βρήκατε στο Διαδίκτυο και περιέχουν: * εικόνες κακομεταχείρισης των παιδιών, οπουδήποτε στον κόσμο * ρατσιστικό και ξενοφοβικό περιεχόμενο που, κατά την άποψή σας, παραβαίνει την Ελληνική νομοθεσία * άλλο περιεχόμενο, παράνομο, κατά την άποψή σας Αν η καταγγελία σας δεν εμπίπτει σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες παρακαλούμε να δείτε τις συνήθεις ερωτήσεις & απαντήσεις.
panos-volos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Η πληρωμη εγινε με Paypal.Δε ξερω αν θα καταφερω να βγαλω ακρη απο κει,γιατι με το σιτε δεν βλεπω να γινεται κατι..
v-tidus Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 απλα κανε καταγγελια στο paypal. μετα απο 1-2 εβδομαδες θα εχεις πισω τα χρηματα σου. (εκτος αν ο "πωλητης" εχει προλαβει και εχει βγαλει ολα τα χρηματα απο το λογαριασμο του, στην περιπτωση αυτη μαλλον θα παρεις μερος των χρηματων σου)
panos-volos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο ισχυει?Χρηματα παιρνεις πισω οπως και να χει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.