fastarsolid Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον αν και ειμαι πολυ στενοχωρημενος που αρχιζουμε αυριο σχολειο θα την κανω την ερωτηση.Λοιπον η αδερφη μου εχει κολλημενο εναν φακελο στην επιφανεια εργασιας και δεν μπορει να τον σβησει.Δηλαδη ουτε με τον unlocker σβηνεται.Δεν μου παει στο μυαλο για ποιο λογο εχει κολλησει εκει. Αν μπορειτε ας με βοηθησετε.
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κατεβάζεις ένα Linux boot cd, ξεκινάς με αυτό και το σβήνεις.
fastarsolid Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μηπως υπαρχει κανενας αλλος τροπος γιατι αυτον και δεν τον καταλαβα και μου φενεται λιγο δυσκολο ---------- Προσθήκη στις 20:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:10 ---------- Ρε παιδια βοηθηστεμε λιγο.Σας παρακλαω
jtsc21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον αν και ειμαι πολυ στενοχωρημενος που αρχιζουμε αυριο σχολειο θα την κανω την ερωτηση.Λοιπον η αδερφη μου εχει κολλημενο εναν φακελο στην επιφανεια εργασιας και δεν μπορει να τον σβησει.Δηλαδη ουτε με τον unlocker σβηνεται.Δεν μου παει στο μυαλο για ποιο λογο εχει κολλησει εκει. Αν μπορειτε ας με βοηθησετε. εχεις δοκιμασει να το διαγραψεις μεσα απο το command prompt?
fastarsolid Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το δοκημασα αλλα τελεικα δεν ξερω πως να το κανω.Μηπως θα μπορουσες να μου πεις?
ktsolkas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μπες με safemode και σβηστο. Δες εδω: Windows XP If Windows XP is the only operating system installed on your computer, booting into Safe Mode with these instructions. If the computer is running, shut down Windows, and then turn off the power Wait 30 seconds, and then turn the computer on. Start tapping the F8 key. The Windows Advanced Options Menu appears. If you begin tapping the F8 key too soon, some computers display a "keyboard error" message. To resolve this, restart the computer and try again. Ensure that the Safe mode option is selected. Press Enter. The computer then begins to start in Safe mode. When you are finished with all troubleshooting, close all programs and restart the computer as you normally would.
Kazeta Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασες απο safe mode? Μπορει να γινει μετονομασια του φακελου? Με το cmd προσπαθησε αφου πρωτα κλεισεις τον explorer απο το task manager. Τελος, μπορει να μην φταιει το λειτουργικο αλλα να εχει bad sectors o σκληρος. Ελενξε το.
fastarsolid Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ενταξει το καταφερα με το safe mode.Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.