geioannou Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 E 500 LG φορητο και drivers για την ασυρματη καρτα δικτυου απο το την παρακατω σελιδα http://www.notebook-driver.com/lg/lg-xnote-e500eb500ed500-notebook-drivers-for-windows-xp/ σταματαει στο 40% και τελος και δεν μπορω να κανω τιποτε
stathid90 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 έχεις τους drivers για το lan ? αν ναι σύνδεσε το λαπτοπ στο ρουτερ με καλώδιο και κατέβασε απο εδώ το [Program/XP] LG Notebook(E500/ED500) LG intelligent Update Program. λογικά θα σου βρει και θα κατεβάσει τους drivers το πρόγραμμα αυτόματα
geioannou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2010 έχεις τους drivers για το lan ? αν ναι σύνδεσε το λαπτοπ στο ρουτερ με καλώδιο και κατέβασε απο εδώ το [Program/XP] LG Notebook(E500/ED500) LG intelligent Update Program. λογικά θα σου βρει και θα κατεβάσει τους drivers το πρόγραμμα αυτόματα φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που εδωσες (ειχα απογοητευτη πια). κατεβασα αυτο που επρεπε και μεσα στο device manager δεν υπαρχει καμια συσκευη του σηστυματος οπους να ειναι "αγνωστη" για το μηχανημα. βεβαια δεν μπορω να πιασω ασυρματο δικτυο μιας και οταν το βαζω να κανει shearch δεν μου βγαζει τιποτε. εχεις το ιδιο φορητο μηπος ? δεν ξερω εαν εχεις δυνατοτητα να παρει ασυρματη καρτα και εγω νομιζω οτι την εχει ηδη επανω. θα το ξανακοιταξω καλυτερα οταν βρεθω στο μηχανημα μιας και δεν ειναι δικο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.