Προς το περιεχόμενο

συνδεση wind με λογισμικο της cosmote σε ericsson w595

rallaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδία και χρόνια πολλά με υγεία.

Θα ήθελα να ρωτήσω μου εχουν κανει δωρο το ericsson w595 και ενω εχω συνδεση wind το κινητο εχει ρυθμισεις τις κοσμοτε και δεν λειτουργει το flash mode ωστοσο μου εχετε απαντησει για το πως να το αλλαξω με καποιες ρυθμισεις που μου στειλατε αλλα μου λενε να μην το κανω γιατι μπορει να δημιουργησει προβλημα στο τηλεφωνο.Προσπάθησα να κανω τις ρυθμισεις που μου ειπατε αλλα δεν ειμαι η καταλληλη γιατι οι γνωσεις μου ειναι λιγο ;)εως :o χαλια!!! και φυσικα δεν καταφερα να κανω τιποτα.

Μιλησα με καποιο εξουσιοδοτημενο τις ericsson για το θεμα μου και μου ειπαν οτι δεν γινετε τιποτα!

υπαρχει τελικα τροπος να το φτιαξω χωρις να δημιουργησω προβλημα στο κινητο μου?

Μπορει καποιος να μου προτεινει ενα εξουσιοδοτιμενο καταστημα που ισως αντιμετοπισε το ιδιο θεμα με εμενα και βρηκε λυση?

ευχαριστω εφη

Δημοσ.

Να σου το κανει καποια εταιρια πχ(cosmote)δεν υπαρχει περιπτωση το ειχα ψαξει παλιοτερα!Οποτε λογικα ουτε και καποιο εξουσιοδοτημενο θα υπαρχει...

Για μενα η μονη λυση ηταν να το κανω μονος μου,τα καταφερα αλλα δεν εχω ελληνικα στο w800i.Βρηκα τροπο και τα περασα μετα υστερα απο πολυ κοπο...

Ελπιζω να σε βοηθησα..:-)

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις πληροφοριες θα το παλεψω και εγω μονη μου και βλεπουμε.

Παντος αν καταφερω να βρω ακρη θα ενημερωσω.B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...