AquaBoy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Ακούω προτάσεις για αγορά τηλεόρασης από 32' εώς 40' διαθέτω μέχρι 700-800 € Να σας πω ότι είμαι φαν της SAMSUNG
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 40b650 ... +1000 αν και "φοβάμαι" ότι θα βγουν νέα μοντέλα σύντομα
AquaBoy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω πολυ, καθε λιγο και λιγακι νεα μοντελα βγαινουν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 μια φορά τα χρόνο βγάζει η κάθε εταιρία και λογικά αυτές τις μέρες τα παρουσιάζουν αρκετές στην CES 2010 (Consumer Electronic Show)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Κύριοι συγνώμη, αλλά θα κάνω hijack το thread, λέγοντας πως τελικά παραβλέπουμε δύο-τρία πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά στην αγορά tv: Απόδοση μαύρου και contrast, και αποφυγή της θολούρας κατά την κίνηση.Τα δύο πρώτα μάλλον πάνε ζευγάρι νομίζω. Ωραίες οι ίντσες, έχω 26άρα και σκέφτομαι σοβαρά για 37άρα, αλλά μπορεί να μας εγγυηθεί κάποιος για τα παραπάνω, πριν ακουμπήσουμε το <<τούβλο>> στο ταμείο; Από την samsung που έχω, σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, αλλά με ενοχλεί σε αρκετά ή πολύ χαμηλού φωτισμού πλάνα, το γκρίζο μαύρο. Επίσης, με ενοχλεί ελαφρώς και η θολούρα που παρατηρώ (όχι μόνο στη δική μου, αλλά σε ΟΣΕΣ lcd έχω πρακολουθήσει) στα πρόσωπα και στα μαλλιά των ανθρώπων. Μόνο από full led πρέπει να προσδοκώ λύση στα παραπάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.