Προς το περιεχόμενο

τι να παρω με 60 ευρο???

hackerW32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τη διάμετρο μετράμε : P

Και "διαγώνια" και "κάθετα" το ίδιο βγαίνει. MAGIC

την διαμετρο του ανεμυστιρα? απο τις λεπιδεσ?:rolleyes:

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαλάρωσε...

Αν θέλεις τόοοοοσο πολύ να ρίξεις τα 60 ευρώ στο pc και όχι σε κάτι άλλο όπως σωστά σου υπέδειξαν οι συμφορουμίστες, τότε για μένα καλύτερα σε HDD.

LED fan ξέρω γω..., βέβαια είσαι και μικρούλης οπότε δεκτόν και αυτό. :P

(δεν σημαίνει οτι όσοι χρησιμοποιούν led fans ότι είναι και μικροί, έτσι? Aπλά προσωπικά δεν βλέπω την ουσία του πράγματος....)

Δημοσ.

φίλε αφού πραγματικά δε τα χρειάζεσαι και θέλεις τόσο πολύ να τα αποχωριστείς μπορείς να δώσεις τα λίγα χρηματάκια που σου περισσεύουν σε κάποιον άστεγο

Δημοσ.
φίλε αφού πραγματικά δε τα χρειάζεσαι και θέλεις τόσο πολύ να τα αποχωριστείς μπορείς να δώσεις τα λίγα χρηματάκια που σου περισσεύουν σε κάποιον άστεγο

Το καλύτερο post που είδα σήμερα. :-)

Δημοσ.

κύριε ελέησον ...

---------- Προσθήκη στις 17:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ----------

τελικά θα παραγγείλω αυτό

tnx για την βοήθεια

Δημοσ.

Να μην πάρεις δίσκο. Να βρεις και άλλα να πάρεις οθόνη. Μόνο. Το καλοκαίρι, αντί για αναβάθμιση.

Και μη λες στον κόσμο τι δώρα σου κάνει ο θείος. Και μη πας σε τέτοια μέρη. Και άντε τώρα μην τα πάρω με το θέμα της πορνείας που ανέφεραν κάποιοι.

Α και πάει κομπιουτεράκιας και γυναίκες.

Αντικοινωνικός και κλειστός- ντροπαλός και γυναίκες δεν πάνε μαζί.

Δεν στη λέω, και εγώ έχω περάσει από εκεί.

Just food for thought.

Δημοσ.
κύριε ελέησον ...

---------- Προσθήκη στις 17:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ----------

τελικά θα παραγγείλω αυτό

tnx για την βοήθεια

κριμα που στο λεω αλλα περισευουν 10 ευρω !!! :lol:

Δημοσ.
κριμα που στο λεω αλλα περισευουν 10 ευρω !!! :lol:

τοτε αυριο θα ανοιξω post που θα λεω τι να παρω με 10 ευρο:-)

---------- Προσθήκη στις 18:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:16 ----------

Να μην πάρεις δίσκο. Να βρεις και άλλα να πάρεις οθόνη. Μόνο. Το καλοκαίρι, αντί για αναβάθμιση.

Και μη λες στον κόσμο τι δώρα σου κάνει ο θείος. Και μη πας σε τέτοια μέρη. Και άντε τώρα μην τα πάρω με το θέμα της πορνείας που ανέφεραν κάποιοι.

Α και πάει κομπιουτεράκιας και γυναίκες.

Αντικοινωνικός και κλειστός- ντροπαλός και γυναίκες δεν πάνε μαζί.

Δεν στη λέω, και εγώ έχω περάσει από εκεί.

Just food for thought.

την οθόνη 17' την έχω 3 χρόνια και είναι μαματη...(την είχα πάρει 250 ευρώ)

και αν πάρω άλλη αυτήν που θα την βάλω???(μην απαντήσετε που...):lol:

και σε τέτοια μέρη :rolleyes:...

μόνο μια φορά πήγα

αυτό το για κομπιουτεράκιας και γυναίκες το είπα για πλάκα πάντως..:-D

απλώς δεν έτυχε μέχρι τώρα να βρω κοπέλα:cry:

κομπιουτεράκιας μόνος ψάχνει...:fear:

Δημοσ.

την οθόνη 17' την έχω 3 χρόνια και είναι μαματη...(την είχα πάρει 250 ευρώ)

και αν πάρω άλλη αυτήν που θα την βάλω???(μην απαντήσετε που...):lol:

Εγώ πάντως πηγαίνοντας από AMD Athlon Sempron 2100+ σε i7 920 δεν χάρηκα τόσο όσο είχα χαρεί πηγαίνοντας από οθόνη 17 inches(crt) σε οθόνη 22 inches. Και την παλιά οθόνη την έχεις για δεύτερη, σε expanded desktop.

Πριν 3 χρόνια 250 Ευρώ? Εγώ είχα πάρει τη δική μου πριν 2μισή χρόνια και την είχα πάρει 270!

αυτό το για κομπιουτεράκιας και γυναίκες το είπα για πλάκα πάντως..:-D

απλώς δεν έτυχε μέχρι τώρα να βρω κοπέλα:cry:

κομπιουτεράκιας μόνος ψάχνει...:fear:

Well keep looking... or not. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν μικρός, μου είχε πει ένας καθηγητής μου ότι η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα από τότε που μπήκαν οι γυναίκες σε αυτή και σκεφτόμουν (σαν πεινασμένο λιγούρι που ήμουν) ότι πρέπει να είναι πολύ χαζός. Μπα... Μάλλον σοφός... Αλλά πρέπει να περάσεις από όλες τις φάσεις για να κρίνεις.

Δημοσ.
Εγώ πάντως πηγαίνοντας από AMD Athlon Sempron 2100+ σε i7 920 δεν χάρηκα τόσο όσο είχα χαρεί πηγαίνοντας από οθόνη 17 inches(crt) σε οθόνη 22 inches. Και την παλιά οθόνη την έχεις για δεύτερη, σε expanded desktop.

Πριν 3 χρόνια 250 Ευρώ? Εγώ είχα πάρει τη δική μου πριν 2μισή χρόνια και την είχα πάρει 270!

Well keep looking... or not. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήμουν μικρός, μου είχε πει ένας καθηγητής μου ότι η ζωή του πήρε την κάτω βόλτα από τότε που μπήκαν οι γυναίκες σε αυτή και σκεφτόμουν (σαν πεινασμένο λιγούρι που ήμουν) ότι πρέπει να είναι πολύ χαζός. Μπα... Μάλλον σοφός... Αλλά πρέπει να περάσεις από όλες τις φάσεις για να κρίνεις.

ε το γραφείο που έχω δεν έχω χώρο για μεγαλύτερη οθόνη .

εκτός αν πάω το πολυμηχάνημα στο αλλο pc (ειναι σε αλλο δωμάτιο)

καλή ιδέα να εχω 2 οθόνες ;)

(και τον πολυμηχάνημα βγαλω το πολυ πολυ να χωρέσει μια 20αρα)

θα χωρισω στην μια τα games (πιάνουν την μιση οθόνη μου )

και στην αλλη τα programs...

αλλά του χρόνου

θελω να παρω : mobo +cpu + ram (ddr3)

---------- Προσθήκη στις 21:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:43 ----------

το κουτι μου περνει 2 60mm rear

και 80mm front...

80mm ok τα 60??

Δημοσ.

φιλε,εγω ειμαι 12,κολλημενος με pc αλλα εχω κ λιγο χρονο (ή μαλλον πολυ,αλλα οχι τωρα με τα διαβασματα βεβαια,καλοκαιρακι και τετοια)για τους φιλους μ και την κοπελα μ (μην σχολιασει κανεις...).οποτε τα λεφτα ξοδεψε τα καλυτερα σε κατι εκτος pc.ή οπως ειπε κ ενας πιο πανω,δωσε τα σε κανενα αστεγο (οχι unicef και action aid!!!τα λεφτα π δινουν ολοι σε αυτες τις εταιριες,δν πανε ποτε στον προορισμο τους...) και ετσι θα νιωσεις κ εσυ καλα κ θα κανεις κ καποιον αλλο να χαρει

Δημοσ.

Το ειπαμε....δωστα σε εμενα :P.... περαν της βλακειας χαλασε τα καπου εκτος απο pc....δεν ειναι αναγκη να τα χαλασεις ολα μαζι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...