Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πρώτη φορά που θα πάρω από εκεί και θέλω να μάθω κατα πόσο είναι καλό το site για αγορά.

Επίσης αν αξίζει η Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς που προσφέρει με extra χρέωση

Δημοσ.

Έχω αγοράσει με κατάθεση σε τράπεζα μετρητά λόγο του ότι δεν έχω πιστωτική. Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι η τράπεζα που συνεργάζονται είναι μια μυστήρια (δεν θυμάμαι το όνομα) που έχει υποκατάστημα μόνο Αθήνα. Από άλλους βέβαια έχω ακούσει παράπονα. Αλλά και που δεν έχει?

Δημοσ.

Το pixmania θεωρείται αξιόπιστο οnline κατάστημα, έχω πάρει πράγματα αξίας και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Δημοσ.
Το pixmania θεωρείται αξιόπιστο οnline κατάστημα, έχω πάρει πράγματα αξίας και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Αυτό το ριμάδι το συμβόλαιο το έχεις αγοράσει?

Δημοσ.
Είναι πρώτη φορά που θα πάρω από εκεί και θέλω να μάθω κατα πόσο είναι καλό το site για αγορά.

Επίσης αν αξίζει η Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς που προσφέρει με extra χρέωση

εχει συζητηθεί αρκετά

http://lmgtfy.com/?q=pixmania+site%3Ainsomnia.gr%2Fforum

Δημοσ.

αξιοπιστο ειναι αλλα δες αν με τα μεταφορικα σε συμφερει ειδικα μαλιστα οταν με τα περισσοτερα προιοντα θα εχεις και θεμα με τις εγγυησεις απο τις ελληνικες αντιπροσωπειες,κακως βεβαια αλλα θα εχεις

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω κάποιος να μου πει αν πλήρωσε για να έχει το συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς[/

ΚΑΠΩΣ Αργα η απάντηση.Εγώ αγορασα με συμβολαιο εγγυημενης αγορας ενα φιλτρο νερου.Οταν ηρθε η ωρα για τα ανταλλακτικα,οπου υποτιθεται θα ειχα 25% εκπτωση, το site "κολλάει" και δε μπορουν να το φτιαξουν.Πανω από ένα μήνα με δουλεύουν με μειλ και τηλεφωνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...