pagratios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Είναι πρώτη φορά που θα πάρω από εκεί και θέλω να μάθω κατα πόσο είναι καλό το site για αγορά. Επίσης αν αξίζει η Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς που προσφέρει με extra χρέωση
apd453 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Έχω αγοράσει με κατάθεση σε τράπεζα μετρητά λόγο του ότι δεν έχω πιστωτική. Το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι η τράπεζα που συνεργάζονται είναι μια μυστήρια (δεν θυμάμαι το όνομα) που έχει υποκατάστημα μόνο Αθήνα. Από άλλους βέβαια έχω ακούσει παράπονα. Αλλά και που δεν έχει?
pagratios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Όντως παράπονα γίνονται για τα πάντα αλλά αυτό το συμβόλαιο το κάνιε κανείς?
Whiteyez Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το pixmania θεωρείται αξιόπιστο οnline κατάστημα, έχω πάρει πράγματα αξίας και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
pagratios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το pixmania θεωρείται αξιόπιστο οnline κατάστημα, έχω πάρει πράγματα αξίας και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αυτό το ριμάδι το συμβόλαιο το έχεις αγοράσει?
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Είναι πρώτη φορά που θα πάρω από εκεί και θέλω να μάθω κατα πόσο είναι καλό το site για αγορά. Επίσης αν αξίζει η Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς που προσφέρει με extra χρέωση εχει συζητηθεί αρκετά http://lmgtfy.com/?q=pixmania+site%3Ainsomnia.gr%2Fforum
pagratios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Στο φέρνουν σπίτι προσωπικά ή απλά το αφήνουν όπως ο ταχυδρόμος?
million_voices Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 αξιοπιστο ειναι αλλα δες αν με τα μεταφορικα σε συμφερει ειδικα μαλιστα οταν με τα περισσοτερα προιοντα θα εχεις και θεμα με τις εγγυησεις απο τις ελληνικες αντιπροσωπειες,κακως βεβαια αλλα θα εχεις
pagratios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Θέλω κάποιος να μου πει αν πλήρωσε για να έχει το συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς
popitzim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Θέλω κάποιος να μου πει αν πλήρωσε για να έχει το συμβόλαιο εγγυημένης αγοράς[/ ΚΑΠΩΣ Αργα η απάντηση.Εγώ αγορασα με συμβολαιο εγγυημενης αγορας ενα φιλτρο νερου.Οταν ηρθε η ωρα για τα ανταλλακτικα,οπου υποτιθεται θα ειχα 25% εκπτωση, το site "κολλάει" και δε μπορουν να το φτιαξουν.Πανω από ένα μήνα με δουλεύουν με μειλ και τηλεφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα