Coolio1987 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονιά και χρόνια σας πολλά..Πριν από ένα διάστημα 2 μηνών διέγραψα κατά λάθος ένα αρχειάκι (ΕΠΑΦΕΣ.txt)..Εκεί μέσα είχα όλες μου τις επαφές....Πλέον δεν μπορώ να τις επαναφέρω..Δοκίμασα καμιά 10αριά προγράμματα κ πάλι τίποτα!!Υπάρχει κάποιο δυνατό πρόγραμμα που ίσως καταφέρει να επαναφέρει το έγγραφο κειμένου.¨?Το έχω πραγματικά ανάγκη!!!Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,να είστε καλά!
malaperda Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δοκιμασε το File Scavenger εδω:http://www.quetek.com/prod02.htm
nickarmy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 acronis recover , search and recover 1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
isay Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 σε τέτοιες περιπτώσεις έχει σημασία αν έχουν γίνει άλλες εγγραφές/διαγραφές αρχείων. Αν ήδη 10 (!) προγράμματα δεν εχουν βρει τίποτα, ξέχασε το αρχείο (κ ειδικά μετά από 2 μήνες)
so_n Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 διαβασα σε ενα περιοδικο γ το recuva.http://www.piriform.com/recuva.δοκιμασε το και περιμενω νεα αν ηταν αποτελεσματικο..
Coolio1987 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τίποτα και πάλι... ---------- Προσθήκη στις 16:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:59 ---------- Τίποτα και πάλι... ---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:08 ---------- Τίποτα και πάλι...
Members gsarig Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Για το recuva έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Πριν από κάτι βδομάδες που χρειάστηκα κάτι ανάλογο για να επαναφέρω κάτι αρχεία που έσβησα με shift-delete, χρησιμοποίησα τη δωρεάν έκδοση του handy recovery και έκανε τη δουλειά άψογα. Βέβαια 2 μήνες είναι πολύς χρόνος και αμφιβάλλω αν θα είναι αποτελεσματικό και στη δική σου περίπτωση - δε χάνεις τίποτα όμως να δοκιμάσεις...
ntaryl Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 H Paragon βγαζει ενα αρκετα καλο αλλα και η stellar Phoenix. Ριξε μια ματια .
kage Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ισως να εχει αλλαξει το ονομα και να μην μπορεις να το αναγνωρισεις...αν θυμασαι τουλαχιστον μερα που το σβησες θα σε βοηθησει περισσοτερο αν εχεις γεματο σκληρο δισκο ολο αυτο το διαστημα τοτε σιγουρα ξεχνα το θα χει περαστει κατι αλλο απο πανω.
Coolio1987 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Βρήκα κάποια sites με προγράμματα για επαναφορά αλλά δεν είναι free...Κανένα site που να μπορώ να κατεβάσω serial?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.