Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για επαναφορά αρχείων

Coolio1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά και χρόνια σας πολλά..Πριν από ένα διάστημα 2 μηνών διέγραψα κατά λάθος ένα αρχειάκι (ΕΠΑΦΕΣ.txt)..Εκεί μέσα είχα όλες μου τις επαφές....Πλέον δεν μπορώ να τις επαναφέρω..Δοκίμασα καμιά 10αριά προγράμματα κ πάλι τίποτα!!Υπάρχει κάποιο δυνατό πρόγραμμα που ίσως καταφέρει να επαναφέρει το έγγραφο κειμένου.¨?Το έχω πραγματικά ανάγκη!!!Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας,να είστε καλά!

Δημοσ.

acronis recover , search and recover

1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Δημοσ.

σε τέτοιες περιπτώσεις έχει σημασία αν έχουν γίνει άλλες εγγραφές/διαγραφές αρχείων. Αν ήδη 10 (!) προγράμματα δεν εχουν βρει τίποτα, ξέχασε το αρχείο (κ ειδικά μετά από 2 μήνες)

Δημοσ.

διαβασα σε ενα περιοδικο γ το recuva.http://www.piriform.com/recuva.δοκιμασε το και περιμενω νεα αν ηταν αποτελεσματικο..

Δημοσ.

Τίποτα και πάλι...

---------- Προσθήκη στις 16:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:59 ----------

Τίποτα και πάλι...

---------- Προσθήκη στις 16:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:08 ----------

Τίποτα και πάλι...

• Members
Δημοσ.

Για το recuva έχω ακούσει κι εγώ καλά λόγια αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...

Πριν από κάτι βδομάδες που χρειάστηκα κάτι ανάλογο για να επαναφέρω κάτι αρχεία που έσβησα με shift-delete, χρησιμοποίησα τη δωρεάν έκδοση του handy recovery και έκανε τη δουλειά άψογα. Βέβαια 2 μήνες είναι πολύς χρόνος και αμφιβάλλω αν θα είναι αποτελεσματικό και στη δική σου περίπτωση - δε χάνεις τίποτα όμως να δοκιμάσεις...

Δημοσ.

ισως να εχει αλλαξει το ονομα και να μην μπορεις να το αναγνωρισεις...αν θυμασαι τουλαχιστον μερα που το σβησες θα σε βοηθησει περισσοτερο

αν εχεις γεματο σκληρο δισκο ολο αυτο το διαστημα τοτε σιγουρα ξεχνα το θα χει περαστει κατι αλλο απο πανω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...