mchrisober Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Παιδες καλημερα, μολις πηρα το νεο μου mac mini και επειδη ειναι το πρωτο μου mac εχω μια απλη φαινομενικα ερωτηση..\ Κατεβαζω τον firefox και τον κανω εγκατασταση αλλα δεν εμφανιζετε πουθενα, ουτε στα application.....τι δεν κανω σωστα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Όταν άνοιξε το dmg αρχείο και είδες το εικονίδιο του firefox, το έσυρες με drag n drop στα applications ή απλά του έκανες διπλό κλικ; Αν δε το έσυρες άνοιξε ξανά το .dmg αρχείο (το αρχείο που κατέβασες) και σύρε το εικονίδιο του firefox στα applications αριστερά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchrisober Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 δεν το εκανα... ευχαριστω πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Και μετα σβησε το dmg Δεν σου χρειαζεται πλεον και πιανει χωρο στον δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 και μια ερωτηση ενος nooba ακομα μετα το συρσιμο μπορουνε το αρχειο που βαλαμε στα apps μας να το κρατησουμε σε ενα φακελο για buckap? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Φυσικά. Άλλωστε και το DMG μπορείς να το κρατήσεις κάπου για backup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.