Προς το περιεχόμενο

FTP server


spinmind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θέλω να σηκώσω ένα ftp server αλλά το πρόβλημα είναι ότι το pc βρίσκεται πίσω από firewall το οποίο κόβει όλα τα incoming packets ενώ προς τα έξω βγαίνει μόνο η ip του router (non-transparent proxy). Kαμία ιδέα πως μπορεί να γίνει αυτό; :confused:

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το firewall είναι hardware και μάλιστα καλά στημένο (νομίζω PIX). Aυτό που ψάχνω ουσιαστικά είναι ένα πρόγραμμα server που να δέχεται requests από θύρες ουσιαστικά όχι ftp ώστε να μπορούν να περνάνε μέσα στο δίκτυο και στη συνέχεια να ανοίγει μια outgoing σύνδεση ftp με το client που κάνει το request ώστε να μην το κόβει το firewall. Oύτως ή άλλως και firewall να μην υπήρχε δε θα μπορούσε κάποιος απ' έξω να συνδεθεί με το μηχάνημα (ftp, remote admin κλπ.) από τη στιγμή που χρησιμοποιούνται IP εσωτερικού δικτύου.

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Giati den shkoneis se mia porta oso ypsila ginetai [p.x. 60000] kai na dexete mono active ftp syndeseis? Diaforetika an kobei OLA ta incoming packets tote 8a prepei na dokimaseis na baleis kana p2p sharing program opws hotline server, h direct connect hub.

 

Dokimase to kai pes mas...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...