LIAFAT Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Φίλοι καλημέρα επειδή είμαι καινούργια στο fb θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και να μου απαντήσει όποιος ξέρει αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα: Ανάμεσα στους φίλους μου μπορεί να υπάρχει η επιλογή στο λογαριασμό μου να μην εμφανίζεται κάποιος από τους φίλους μου π.χ. η Αννα αλλά αν κάποιος που δεν είναι φίλος μου και προβάλει όλους τους φίλους μου να τη βρει την Αννα ανάμεσα στους φίλους? Αν αυτό αν δεν είναι κατανοητό όπως το έγραψα το ρωτάω γιατί μία γνωστή που δεν είναι φίλη μου με διαβεβαιώνει ότι δεν έχει φίλο κάποιον και για απόδειξη μου άνοιξε τη σελίδα με τους φίλους της μέσα από το λογαριασμό της και πράγματι δεν τον είδα. Αλλά εγώ που δεν την έχω φίλη προβάλω όλους τους φίλους της που τους έχει ανοιχτούς και βρίσκω αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο ανάμεσα στούς φίλους της. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια . Λία
papahlamidas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πες της να πάει στους φίλους της από την επιλογή πάνω πάνω και μετά στα αριστερά να επιλέξει να της φέρει όλες της συνδέσεις. Ίσως να του είχε κάνει αίτημα φιλίας και να μην το έχει δεχτή. Εμένα μου βγάζει - δείχνει άτομα που δεν με έχουν δεχτεί ακόμα και όταν κάνω αναζήτηση.
LIAFAT Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Πες της να πάει στους φίλους της από την επιλογή πάνω πάνω και μετά στα αριστερά να επιλέξει να της φέρει όλες της συνδέσεις. Ίσως να του είχε κάνει αίτημα φιλίας και να μην το έχει δεχτή. Εμένα μου βγάζει - δείχνει άτομα που δεν με έχουν δεχτεί ακόμα και όταν κάνω αναζήτηση. ευχαριστώ για την απάντηση αλλά κάτι άλλο συμβαίνει και δεν ξέρω τι κάνει και δεν εμφανίζεται το συγκεκριμένο πρόσωπο στους φίλους της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.