Rubin074 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κακό δεν το λες, διαφορετικό όμως σίγουρα. Δεν θυμίζει και πάαααρα πολύ τα παλιά RE games, ωστόσο είναι ποιοτικότατο και προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου. Αν το παίρνεις με την ελπίδα ότι θα σου θυμίσει εποχές RE 2 και Nemesis τότε πάρε PS2 και ξαναπαίξτα εκεί.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Κακό δεν το λες, διαφορετικό όμως σίγουρα. Δεν θυμίζει και πάαααρα πολύ τα παλιά RE games, ωστόσο είναι ποιοτικότατο και προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου. Αν το παίρνεις με την ελπίδα ότι θα σου θυμίσει εποχές RE 2 και Nemesis τότε πάρε PS2 και ξαναπαίξτα εκεί. No need. Παιρνεις ενα Gamecube με το Resident Evil Collection που τα εχει ΟΛΑ (μαζι και το 0 και φυσικα remake). Η συλογη αυτη απο μονη της ειναι αρκετη για εναν Resi fan να επενδυσει στην κονσολα (εστω και μεταχειρισμενη).
Tilemaxx Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέχρι την μέση είναι καλό το 5. Μετά σκυλοβαριέσαι.
Luxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Υπαρχει αυτο το collection για το Ps3; Δε εχω παιξει κανενα παιχνιδι της σειρα και θα το ηθελα.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Οχι δεν υπαρχει. Τσιμπας ενα μεταχειρισμενο Gamecube και τη συλογη ανετα κατω απο 100 ευρω ολα μαζι και τελειωνεις εκει.
Luxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Αλλα μπορω να παιξω και στον υπολογιστη ετσι; Και δωρεαν και ευκολα.
wazaa Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πάντως το co op του RE5 είναι πολύ καλό. Αξίζει να παίξεις το παιχνίδι δηλαδή με κάποιον φίλο σου. Άλλο resident evil δεν έχω παίξει, ούτε γνωρίζω το story της σειράς. Αλλά το 5 μου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.
aris1986 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Το 5 το κανανε του λαού τελείως.Προχωρας και σκοτωνεις. Για 15 χρονα!Τα αλλα δεν παιζονται RE 0 (Zero) στο GameCube μετά RE 1...4! Tο Codename Veronica το χα παιξει στο DreamCast. Ελεγα παντα μην γινει ετσι οπως εγινε το 5 και δυστηχως εγινε. ---------- Προσθήκη στις 12:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:33 ---------- Πάντως το co op του RE5 είναι πολύ καλό. Αξίζει να παίξεις το παιχνίδι δηλαδή με κάποιον φίλο σου.Άλλο resident evil δεν έχω παίξει, ούτε γνωρίζω το story της σειράς. Αλλά το 5 μου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Ασε φιλε αμα δεν εχεις παιξει αλλα δεν ξερεις τι εχασες.Βρες playstation 1 και αφιερωσε λιγο χρονο καλο θα σου κανει.
dr_thodt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πάντως το co op του RE5 είναι πολύ καλό. Αξίζει να παίξεις το παιχνίδι δηλαδή με κάποιον φίλο σου.Άλλο resident evil δεν έχω παίξει, ούτε γνωρίζω το story της σειράς. Αλλά το 5 μου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Aν εχεις προσβαση σε Wii ή GC θα σου προτεινα να παιξεις το remake του πρωτου Resident Evil το οποιο ειναι το καλυτερο traditional/old-school RE και φυσικα το Resident Evil 4: Wii Edition που ειναι κ η καλυτερη εκδοση του καλυτερου παιχνιδιου ever.
Luxx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Παντως απο trailers που εβλεπα ρε παιδια ειναι πολυ ξεπερασμενα τα παλια RE. Μετα απο τετοια παιχνιδια που εχουν βγει, ενας συγχρονος gamer δε θα τρελαινοταν με αυτα τα απαρχαιωμενα παιχνιδια. Το 5 που φαινεται πολυ ωραιο, σαν action-horror game. Να ρωτησω. Αξιζει το Resident Evil 5 Gold; Λεγατε οτι το αρχικο δε αξιζε τα λεφτα του και ειχε μικρη διαρκεια ζωης; Αυτο αξιζει; Να το τσιμπισω;
timekeeper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Το 5 το κανανε του λαού τελείως.Προχωρας και σκοτωνεις.Για 15 χρονα!Τα αλλα δεν παιζονται RE 0 (Zero) στο GameCube μετά RE 1...4! Tο Codename Veronica το χα παιξει στο DreamCast. Ελεγα παντα μην γινει ετσι οπως εγινε το 5 και δυστηχως εγινε. ---------- Προσθήκη στις 12:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:33 ---------- Ασε φιλε αμα δεν εχεις παιξει αλλα δεν ξερεις τι εχασες.Βρες playstation 1 και αφιερωσε λιγο χρονο καλο θα σου κανει. +100 σε όλα...
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Παντως απο trailers που εβλεπα ρε παιδια ειναι πολυ ξεπερασμενα τα παλια RE. Μετα απο τετοια παιχνιδια που εχουν βγει, ενας συγχρονος gamer δε θα τρελαινοταν με αυτα τα απαρχαιωμενα παιχνιδια. Το 5 που φαινεται πολυ ωραιο, σαν action-horror game. Να ρωτησω. Αξιζει το Resident Evil 5 Gold; Λεγατε οτι το αρχικο δε αξιζε τα λεφτα του και ειχε μικρη διαρκεια ζωης; Αυτο αξιζει; Να το τσιμπισω; Ναι αλλα το ονομα Resident Evil κοιταει αυτοματα σε εμας τους "απαρχαιωμενους" (που το 4 κατα γενικη ομολογια μας αρεσε πολυ σε αντιθεση με το 5). Αν ηθελαν να κανουν κατι εντελως διαφορετικο τοτε ας του εδιναν νεο ονομα, ας εφτιαχναν νεο franchise και να μην χρησιμοποιουσαν το ονομα Resident Evil γιατι το 5 δεν εχει καμια απολυτως σχεση με Resi. Το 4 τουλαχιστον ηταν πραγματικα σοβαρη προσπαθεια εξελιξης και ειχε απιστευτο συνδιασμο παλιου και νεου. Απιστευτη ατμοσφαιρα, χεσιμο καταστασεις, πραγματικα αρτιστικο με τρελη προσοχη στη λεπτομερεια και τεραστιο σε διαρκεια (για Resident Evil). Το μονο που ελειπε ηταν μια μικρη mansion απο τα πρωτα βιντεο που εδειχναν με ενα φαντασματοειδες με γαντζο και τον Leon με φακο. Κοινως ηταν ενα πραγματικο Resi.
ultralisk Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 το 4 ήταν πολύ ανώτερο του 5 σαν Resident Evil, αλλά για μένα πέθανε η σειρά όταν στο 4 έσκασαν οι μολυσμένοι με τα Rocket Launcher και το αντιαεροπορικό μέσα στο δωμάτιο και όταν είδα τον πλανόδιο που άνοιξε την καπαρντίνα του και οπλίστηκα σαν τον Σταλόνε...καρα ΛΟΛ δλδ α μην ξεχάσω και τις ατέλειωτες σφαίρες από τα πτώματα τον εχθρών ε
chaplin1981 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 +666.666 στο code veronica.Το εχω ακομα στο dreamcast.Respect.Οπως λεει και ο ultralisk το 4 ηταν ανωτερο του 5.Με χαλασε και μενα αφανταστα αυτο με τον πλανοδιο εμπορα οσο δε φανταζεστε.Δλδ ελεος ρε παιδια.Ας εβαζαν ενα shop.Πιο ρεαλιστικο θα ηταν σε σχεση με τον pedo με την καπαρτινα.
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Παντου και παντα υπαρχει ενας προδοτης! Ειχα διαβασει σε παλιοτερα ποστ της Capcom οτι αυτος ηταν και ο τελικος κακος του 4 αλλα κατι στην πορεια "χαλασε" και δεν εγινε αυτος. Εμεινε ομως ως "μαγαζατορας" μεσα στο παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.