_Drakos_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 To έπαιξε κανένας να πει εντυπώσεις? Αξίζει? Είμαι φαν της σειράς αλλά η αλήθεια είναι ότι από το 3 και μετά ξενέρωσα αρκετά. Για μένα το 1 παραμένει το καλλίτερο. Ειναι και το 5 μια απο τα ίδια?
darhe13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 αν εισαι fan των παλιων κλσσσικων r.e. τοτε ισως να ξενερωσεις κ με το 5!ειναι λιγο εως πολυ περισσοτερο action απο οσο θα επρεπε..!
deus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 το 4 είναι κορυφαίο ειδικά στο wii το 5 δε με κράτησε τόσο πολύ αν κάποια στιγμή θα το τερματίσω...
speedy23 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Εγω ειχα αγορασει gamecube μονο και μονο για το resident evil 4.Πορωση ειναι το ελαχιστο που μπορει να χαρακτηρισει την κατασταση μου τοτε.Εξαιρετικο παιχνιδι και μ'αρεσε παρα πολυ η στροφη που ειχε κανει σαν παιχνιδι τοτε.Θα τσιμπησω οπου να'ναι και το 5 στο 360 και ελπιζω να ειναι στα ιδια επιπεδα ποιοτητας.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Για εναν πραγματικο φιλο της σειρας Resi η σειρα τελειωσε στο 4. 5 δεν υπαρχει.
cortaN@ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Για εναν πραγματικο φιλο της σειρας Resi η σειρα τελειωσε στο 4. 5 δεν υπαρχει. Στο 360 πολύ ωραία γραφικά, action περισσότερο και δυστυχώς έχει αρκετό tearing...
Eddy_Gordo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 To έπαιξε κανένας να πει εντυπώσεις? Αξίζει? Είμαι φαν της σειράς αλλά η αλήθεια είναι ότι από το 3 και μετά ξενέρωσα αρκετά. Για μένα το 1 παραμένει το καλλίτερο. Ειναι και το 5 μια απο τα ίδια? Εγω το εχω απο τον Ιουλιο... ειναι ωραιο παιχνιδι και λεει παρα πολυ αν το παιξεις με κανα κολλητο σου μαζι (εγω αυτο εκανα και το τερματισα σχετικα ευκολα και γρηγορα) Αν ημουν στη θεση σου απλα θα εκανα μια ενοικιαση για να το δω και αν μου αρεσε θα το κρατουσα (εγω αυτο κανω παντα διοτι τα video games ειναι και υποκειμενικα)
Iron_man21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Για εναν πραγματικο φιλο της σειρας Resi η σειρα τελειωσε στο 4. 5 δεν υπαρχει. δυστυχώς, μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου.
chiderboy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Για εναν πραγματικο φιλο της σειρας Resi η σειρα τελειωσε στο 4. 5 δεν υπαρχει. Για εναν πραγματικο φιλο της σειρας Resi η σειρα τελειωσε πριν το 4 Το μαμησαν εκεί με τα las plagas και τα λοιπά "extra". Γενικά μάλλον το έχουν παραζορισει το θέμα με τα RE. Θα προτιμούσα να δώ ακόμα ένα remake των 1/2/3 σε HD
TheMagician Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αν σε αρεσε το 4 θα σε αρεσει και αυτο αν οχι, τοτε μαλλον δεν θα σε αρεσει το review μου για το Resident Evil 5 το εχω εδω http://only-video-games.blogspot.com/2009/11/resident-evil-5-pc.html
chiderboy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Για action game καλό ήταν το 4. Όχι όμως για survival horror και resi... Και τα zombies πρέπει να πηγαίνουν αργά. Μ' άρεσε να τους κάνω αργό και βασανιστικό θάνατό
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Και εγω θα συμφονισω με τους αλλους τα resident evil σταματισαν στο 4. Το 5 το εχω τερματισει στο 360 αλλα δεν μου αρεσε για πολους λογους.
sozz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 μουφα το 5 καμια σχεση με re ....... καλυτερα να πας να παρεις το cod mw2 ΥΓμπορεις να δεις και βιντεακια στο youtube να δεις ποσο μουφα ειναι....
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Βασικα το 5 δεν ειναι τοσο χαλια απλα δεν εχει σχεση με τα αλλα resident evil.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.