Προς το περιεχόμενο

ssd σε eepc 1000h

kotlid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βαλω εναν ssd στο netbook μου. Ενας 80αρης ειναι αρκετος. Θα δω διαφορα με τον ssd σε θεμα ταχυτητας λειτουργειας. Θα λειτουργουν καλυτερα τα windows 7? Τωρα με τον απλο δισκο και 2 gb ram ψιλοσερνεται το μηχανημα.

Και τελος ποιον προτεινεται γαι το eepc 100H?

Δημοσ.
Εντάξει... ό,τι και να πούμε είναι λίγο.. πραγματικά. Το netbook σου θα πετάει. Έτσι απλά.

Ειναι τοσο αισθητη η διαφορα στην ταχυτητα?

Καμια προταση?

Δημοσ.

Έτσι και μπείς στο youtube θα δείς πάρα πολλά videos για του λόγου το αληθές... αλλά ναι. Προχθές αγόρασα έναν Intel 80GB Postville και μου έπεσε το σαγόνι... Κυριολεκτικά...

Η καλύτερη αναβάθμιση που έκανα εδώ και πολλά χρόνια..!!!

Μπορείς να αγοράσεις τον Intel SSD 80GB Postville αλλα υπάρχουν και άλλοι SSDs πέραν του Intel.

Για αυτό ίσως σε βοηθήσουν κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες.. Αλλά είμαι σίγουρος τουλάχιστον πως ο Intel είναι ο πιό value for money SSD που θα βρείς αυτή τη στιγμή..

Όπως λένε και τα Αμερικανάκια..

"worths every penny!!.."

Δημοσ.

θα δεις σιγουρα μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασια βαρος και αυτονομια.

τωρα σε επιδοσεις δεν ξερω μηπως ο ατομ κρατα χαμηλα τις δυνατοτητες των εν λογω δισκων.

επισης οπως και εσυ εχεις προφανως εντοπισει, η χρηση win7 θα απογειωσει τις δυνατοτητες σε σχεση με χρ που ερχοταν το λαπτοπακι.

η μνημη ειτε 1 ειτε 2 δεν κανει δαφορα τελικα -τουλαχιστον σε περιβαλλον χρ

Δημοσ.
θα δεις σιγουρα μεγαλη διαφορα σε θερμοκρασια βαρος και αυτονομια.

τωρα σε επιδοσεις δεν ξερω μηπως ο ατομ κρατα χαμηλα τις δυνατοτητες των εν λογω δισκων.

επισης οπως και εσυ εχεις προφανως εντοπισει, η χρηση win7 θα απογειωσει τις δυνατοτητες σε σχεση με χρ που ερχοταν το λαπτοπακι.

η μνημη ειτε 1 ειτε 2 δεν κανει δαφορα τελικα -τουλαχιστον σε περιβαλλον χρ

Αυτο φοβομουν και εγω γιαυτο ρωτησα μηπως ο επεξεργαστης δεν αφηνει τον δισκο να δειξει την διαφορα ταχυτητας!!! Αυτος νομιζω ειναι και ο λογος που δεν εχει διαφορα η εξτρα μνημη ram.

Τις δυνατοτητες τις απογειωνουν τα windows 7 αλλα μου φανηκαν πολυ βαρια για τον μηχανημα γιαυτο σκεφτηκα και την λυση του ssd

Τωρα τρεχει eeebuntu το μηχανημα και δεν εχω κανενα προβλημα

Δημοσ.

Σε ενα Acer 1810T με C2D SU7300 και 4gb ram εβαλα εναν Intel Postville και εμεινα π α γ ω τ ο!

Καμια σχεση στις επιδοσεις, ακομα και εσενα με λιγοτερο ισχυρο επεξεργαστη θα εχει τεραστια διαφορα. Σου μιλαω για cold boot-firefox ανοιχτο σε 30 δευτερολεπτα!!!

Παρα πολυ μεγαλη διαφορα και πλεον λιγο καλυτερη καταναλωση ενεργειας και φυσικα 0 δονηση απο τον σκληρο οπως και θορυβος!!

Δημοσ.
Ωραία όλ' αυτά ρε μάγκες.. αλλά θα κοστίζει ο δίσκος όσο όλο το σύστημα;

Σε ενα 10αρακι των 300 ευρώ , ναι πανω κατω θα κοστιζει το ιδιο ;)

Αλλα ο δισκος δεν παει χαμενος, δες το και ετσι! Αν χαλασει-το βαρεθεις , πετας το netbook και κρατας τον σκληρο!

Δημοσ.

Στο 1000H ο ssd θα παίξει σαν SATA 1 και οχι σαν SATA 2. Αυτό σημαίνει οτι θα πίασεις τα 80 ΜΒ write αλλα οχι τα 200 ΜΒ/s read (θα πιάσει καπου στα 140). Εγω εχω βαλει intel x25-m g2 80Gb σε msi wind netbook και εγινε αισθητά γρηγορότερο. Ο intel έχει την καλύτερη σχεση τιμής/Gb και υποστηρ'ιζει και TRIM (αν βάλεις τα windows 7).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...