kinezos69 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Είμαι καινούργιος στις σειρές και έχω δει έως τώρα το 24(1 σεζόν) και τελειώνω τώρα το prison break. Ποια άλλη αναλόγου περιεχομένου μου προτείνετε να δω?
kotlid Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Είμαι καινούργιος στις σειρές και έχω δει έως τώρα το 24(1 σεζόν) και τελειώνω τώρα το prison break.Ποια άλλη αναλόγου περιεχομένου μου προτείνετε να δω? Alias δες. Πολυ δραση και 5 σεζον γαι να μην βαρεθεις!!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Supernatural και Battlestar Galactica απο μενα αν γουσταρεις και λιγο επιστημονικη φαντασια.Γαματη δραση και τα δυο.
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το The Unit, τιγκα στην προπαγανδα, αλλα για να περασεις την ωρα σου καλο ειναι.
kinezos69 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Το The Unit, τιγκα στην προπαγανδα, αλλα για να περασεις την ωρα σου καλο ειναι. πολύ αμερικανιά το βλέπω αυτό... εγώ θέλω να έχει δράση, μυστήριο άντε και λίγη φαντασία...
kate23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 λοιπον εγω προτεινω ανεπιφυλακτα lost! τωρα εγω βλεπω πολλες σειρες αλλα οχι σε στυλ prison break... αν θελεις δεν καποιο επισοδειο απο dirty sexy money ή CSI Las Vegas ή CSI Miami και αποφασιζεις. αν τελικα θες ετσι λιγο drama πες μου και εχω πολλες να σου προτεινω!
kinezos69 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 αν τελικα θες ετσι λιγο drama πες μου και εχω πολλες να σου προτεινω! για ρίξε καμία...
tzotzo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 δραση ξερω οτι ειναι πιστολιδια και γκομενες. Το shield ξεκινα
kinezos69 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 LOST και θα με θυμιθεις :D:D:D!!! στο lost αξίζουν όλες οι σεζόν ή αρχίζει μετά από κάποιο σημείο και επαναλαμβάνεται?
kostetos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 LOST και θα με θυμιθεις :D:D:D!!! μωρε δεν διαφωνω αλλα θα εθιστει το παιδι..!!δεν θα τον δει το φως του ηλιου μεχρι να βγαλει και την 5η season!!
NOMIKOS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2010 μακριά από το Lost ,διαφορετικά θα σε χάσουν οι γνωστοί σου,από τις καλύτερες σειρές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.