Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με μερικες ιστιοσελιδες, παραξενο πολυ.

RoDiTis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες παρουσιαστηκε ενα προβλημα σε μερικα σαιτς..... ενω σε αλλους λειτουργουν μια χαρα, οπως και στο λαπτοπ του πατερα μου, στο δικο μου δεν ανοιγουν... για την ακριβεια πρεπει να περιμενω 20-25' για να ανοιξει. Εχω κανει σκαν για σπαιγερ, εχω σβησει τα κουκις, ξανα-εγκατεστησα το τζαβα και το φλας, αλλα δυστηχως τιποτα... τζιφος παιδια. Εχθες ημουνα ολο το βραδυ ξυπνιος για να το φτιαξω αλλα δεν τα καταφερα. Εχω δοκιμασει ολα τα browser ΙΕ, Firefox, Google Chrome.

Αν μπορει καποιος να με βοηθησει, θα του ειμαι πολυ ευγνωμον!

Δημοσ.

Για τσέκαρε τους dns σου, και εάν είναι στο αυτόματο βάλτους καρφωτούς (ανάλογα την εταιρεία) να δείς μήπως φτιάξει κάτι. Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων στον explorer και δές (επίσης)

Δημοσ.
Για τσέκαρε τους dns σου, και εάν είναι στο αυτόματο βάλτους καρφωτούς (ανάλογα την εταιρεία) να δείς μήπως φτιάξει κάτι. Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων στον explorer και δές (επίσης)

αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω τον chrome.... πως μπορω να τσεκαρω τους dns? θενκς

Δημοσ.

ποίες σελίδες δε σου ανοίγει; μήπως έχεις NOD32 ή malwarebytes εγκατεστημένο ; και τα 2 αυτά μπλοκάρουν συγκεκριμένες σελίδες (κυρίως με warez περιεχόμενο)

Δημοσ.

καλημερα,

το BidDefender εχω εγκατεστημενο... δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω απο την ημερα που εβαλα το BD παρουσιαστηκε το προβλημα (δεν ειμαι σιγουρος). Λετε?

οι σελιδες που δεν ανοιγουν ειναι:

cosmo.gr

contra.gr

sentragoal.gr (ανοιγει πληρως με το που περασουν 20 με 25 λεπτα)

sport24.gr

και σε καποια σημεια κολλαει και τα: prasinanea.gr

ΥΓ. Οι σελιδες κανουν loading, βγαινει κανονικα το χρωμα της σελιδας χωρις τα γραμματα και τις εικονες

Δημοσ.

Αφού έγινε από τότε που εγκατέστησες το BD γιατί δεν δοκιμάζεις να το απεγκαταστήσεις και να ξαναδοκιμάσεις;

Δημοσ.

γιατι φιλε σιγουρα θα υπαρχει καποιος τροπος.... μια λειτουργεια που πρεπει να ρυθμισω,

αλλα πια ειναι το θεμα...

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!! τελικα μετα απο τρελο ψαξιμο (απο εχθες) βρηκα τι εφταιγε... φυσικα με κατατοπισατε κι εσεις και σας ευχαριστω!!!

το προβλημα που ηταν??

στο Antivirus--->Protection Level----->Permissive (το ειχα Default)

αυτο ηταν ολο κι ολο που με ταλαιπωρουσε τοσες μερες!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...