RoDiTis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τις τελευταιες μερες παρουσιαστηκε ενα προβλημα σε μερικα σαιτς..... ενω σε αλλους λειτουργουν μια χαρα, οπως και στο λαπτοπ του πατερα μου, στο δικο μου δεν ανοιγουν... για την ακριβεια πρεπει να περιμενω 20-25' για να ανοιξει. Εχω κανει σκαν για σπαιγερ, εχω σβησει τα κουκις, ξανα-εγκατεστησα το τζαβα και το φλας, αλλα δυστηχως τιποτα... τζιφος παιδια. Εχθες ημουνα ολο το βραδυ ξυπνιος για να το φτιαξω αλλα δεν τα καταφερα. Εχω δοκιμασει ολα τα browser ΙΕ, Firefox, Google Chrome. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει, θα του ειμαι πολυ ευγνωμον!
androu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Για τσέκαρε τους dns σου, και εάν είναι στο αυτόματο βάλτους καρφωτούς (ανάλογα την εταιρεία) να δείς μήπως φτιάξει κάτι. Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων στον explorer και δές (επίσης)
RoDiTis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Για τσέκαρε τους dns σου, και εάν είναι στο αυτόματο βάλτους καρφωτούς (ανάλογα την εταιρεία) να δείς μήπως φτιάξει κάτι. Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων στον explorer και δές (επίσης) αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω τον chrome.... πως μπορω να τσεκαρω τους dns? θενκς
Chrisad Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 ποίες σελίδες δε σου ανοίγει; μήπως έχεις NOD32 ή malwarebytes εγκατεστημένο ; και τα 2 αυτά μπλοκάρουν συγκεκριμένες σελίδες (κυρίως με warez περιεχόμενο)
RoDiTis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 καλημερα, το BidDefender εχω εγκατεστημενο... δεν θυμαμαι ακριβως αλλα νομιζω απο την ημερα που εβαλα το BD παρουσιαστηκε το προβλημα (δεν ειμαι σιγουρος). Λετε? οι σελιδες που δεν ανοιγουν ειναι: cosmo.gr contra.gr sentragoal.gr (ανοιγει πληρως με το που περασουν 20 με 25 λεπτα) sport24.gr και σε καποια σημεια κολλαει και τα: prasinanea.gr ΥΓ. Οι σελιδες κανουν loading, βγαινει κανονικα το χρωμα της σελιδας χωρις τα γραμματα και τις εικονες
dermitzos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Αφού έγινε από τότε που εγκατέστησες το BD γιατί δεν δοκιμάζεις να το απεγκαταστήσεις και να ξαναδοκιμάσεις;
RoDiTis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 γιατι φιλε σιγουρα θα υπαρχει καποιος τροπος.... μια λειτουργεια που πρεπει να ρυθμισω, αλλα πια ειναι το θεμα...
RoDiTis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!! τελικα μετα απο τρελο ψαξιμο (απο εχθες) βρηκα τι εφταιγε... φυσικα με κατατοπισατε κι εσεις και σας ευχαριστω!!! το προβλημα που ηταν?? στο Antivirus--->Protection Level----->Permissive (το ειχα Default) αυτο ηταν ολο κι ολο που με ταλαιπωρουσε τοσες μερες!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.