Προς το περιεχόμενο

Gaming rig στα 600€ ?

--Shady--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου θέλει να χτίσει υπολογιστή για gaming(μονο κουτί)και θέλει να ξέρει ποια είναι η καλύτερη σύνθεση που μπορεί να κάνει.

Χρειάζεται:

• Κουτί
  • Τροφοδοτικό
  • Μητρική
  • Επεξεργαστή
  • Κάρτα Γραφικών
  • Σκληρό δίσκο
  • Optical Drive

Χρήση: Θέλει να ξαναπαίξει games(γιατί με τον P4 δεν πάει μακριά) και είναι home user με ότι προϋποθέτει αυτό (μουσική,internet,office,ταινίες)

Μπορεί να διαθέσει μέχρι 600€ give or take(take κατά προτίμηση).Κόμπλεξ και κωλύματα με μάρκες δεν υπάρχουν,ούτε θέλει κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί.Θα παίζει σε αρκετά χαμηλές αναλύσεις αλλα στο μέλλον θα πάρει οθόνη.

Στα λεφτά αυτά νομίζω μια 5770 και ένας 955 είναι ότι πρέπει αλλα δεν ξέρω για τα υπόλοιπα.

Παρακαλώ προτείνεται μου συνθέσεις,ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για ενα all-around συστημα με εμφαση στο gaming, ας δωσει κατι παραπανω και να παρει τα εξης:

gamrig.jpg

Αν και παλι θελει να δωσει αυστηρα μεχρι 600 ας παρει καποιον κατωτερο επεξεργαστη.

Οπως ειπε ο φιλος παραπανω σε αλλα παιχνιδια θα δει διαφορα με 4πυρηνο οπως στο gta iv και σε αλλα οχι.Εγω πιστευω ειναι μια καλη επενδυση κι οταν στο συντομο μελλον αυτη η καρτουλα του κανει νερα την αλλαζει κι εχει παρατεινει τον χρονο ζωης του συστηματος για gaming σχετικα καλα.

Επισης χωρις να θελω να κανω διαφημιση προτιμω γενικα plaisio(απο εκει σου εκανα το συστημα), οχι επειδη ειναι τελειο αλλα επειδη οταν χρειαστηκα το service του δεν με κρεμασε οπως το e-shop.

Αυτα.Peace.

Δημοσ.

Games κατά βάση παίζει RPG,strategy(Total War) κανένα Football Manager και κάνα Προ.FPS σχεδόν ποτε αν και ελπίζω έστω το eye-candy να του αλλάξει την γνώμη.Με GTA υπάρχει προκατάληψη και αραιά και πότε κανένα άλλο Action.

@Neo106

Σ'ευχαριστώ για την σύνθεση σου φίλε μου,έχω μόνο 2 παρατηρήσεις

Στα ίδια λεφτά βγαίνει Mobo+RAM combo με DD3?Γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι ορθή επιλογή η DD2 μέσα στο 2010.

Το τροφοδοτικό αυτό είναι ποιοτικό?Στα χαρακτηριστικά που βλέπω έχει καλο effieciency και δίνει 19A στης 12ares,θα φτάσουν?

Επεξεργαστής αμέσως μετά τον 955 είναι ο 925?Χάνει τίποτα άλλο πέρα από 400Mhz τα οποία μπορεί να επανακτήσει με λίγο OC?

Δημοσ.

Φιλε εγω θα σου προτεινα το παρακατω συστημα.Εχω βαλει και την νεα μητρικη της gigabyte που εχει usb 3 και sata 3, για μελλοντικη αναβαθμιση ειναι οτι πρεπει!

pc600.png

Δημοσ.

Μια σύνθεση και απο μένα απο Πλαίσιο.

1. CASE: Silverstone Precision SST-PS02B Case 49,00 €

2. CPU: AMD Phenom II X4 955 (sAM3, Cache 8MB, 3.2GHz, Box) 142,98 €

3. MOBO: MSI 785GM-E51(AM3, DDR3, VGA, 785G) 65,00 €

4. RAM: Transcend 2GB DDR3-1333 Ram Dimm (PC3 10666, 9-9-9-18, JM1333KLU-2G) 42,00 € X 2 = 83,99 €

5. GPU: Sapphire Vapor X 5770 (PCI-Express, 1GB) 169,00 €

6. DVDRW: Sony AD5240S/BL DVDRW +/- Sata Black Bulk 17,89 €

7. HDD: Seagate 500GB HDD (16MB Cache, 7200.12 , Sata 2, ST3500418AS) 42,99 €

8. PSU: Silverpower 500W PSU By Seasonic (SP-SS500) 59,00 €

Συνολικό κόστος προϊόντων 629,85 €

Και αν την vaporX την πάρει απο εδώ γλυτώνει 21 ευρώ: ;)

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006927

Τότε είναι στα 600 περίπου ευρώ. :-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω του παρέθεσα τις επιλογές του και αυτός τις προώθησε σε έναν γνωστό τεχνικό του και το άφησε πάνω του :P:fear: Παραπάνω μην με ρωτάς δεν ξέρω.

Πάντως θα πάει σίγουρα για 955 και μου είπε για κάποια 48xx..

Να προτιμήσει κάποια nVida από αυτήν?

Δημοσ.

Aπορώ για ποιό λόγο να πάει σε 48χχ απο τη στιγμή κιόλας που κανείς απο όλους όσους μπήκαμε στον κόπο και ποστάραμε δεν συμπεριλάβαμε μια 48χχ στις συνθέσεις μας. Κάποιο λόγο θα είχαμε. ;)

Σε 5χχχ έπρεπε να πάει πλέον απο τη στιγμή που φτιάχνει καινούργιο μηχάνημα.

Και λιγότερη κατανάλωση και εφάμιλλες- καλύτερες επιδόσεις (ανάλογα το μοντέλο) και φυσικά dx11.

Σε nvidia όχι καθώς δεν έχει κάτι καινούργιο να δείξει αυτή τη στιγμή και η Ati είναι μονόδρομος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...