Προς το περιεχόμενο

Laptop μέχρι 600 ευρώ

Alex_Diamond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε μου επιδη πηρα τωρα προσφατα laptop και ηταν να παρω το fujitsu αλλα μου ειπαν πως η καρτα γραφικων δεν ηταν τοσο καλη οσο η 9600m gt και πηρα innovator τις e-shop πωσ σου φενετε σαν laptop το innovator?

Δημοσ.
φιλε μου επιδη πηρα τωρα προσφατα laptop και ηταν να παρω το fujitsu αλλα μου ειπαν πως η καρτα γραφικων δεν ηταν τοσο καλη οσο η 9600m gt και πηρα innovator τις e-shop πωσ σου φενετε σαν laptop το innovator?

μακραν οτι χειροτερο. ευκολα.

Δημοσ.

παρτο μωρε, σε αυτα τα χρηματα με καλυτερα χαρακτηριστικα δεν θα βρεις καλυτερο εκτος και αν δεν εισαι απαιτητικος χρηστης...

2 χρονακια εγγυηση εχει, απλα αμα σου παθει τιποτα (χτυπα ξυλο) θα περιμενεις 2-3 εβδομαδες μεχρι να στο φτιαξουν... :-)

Δημοσ.
Από το plaisio θα το πάρω...Αλλά γιατί να μην το πάρω???

παρε αυτο στα ιδια χρηματα με καλυτερο επεξεργαστη (αυτος του fujitsu ειναι λιγος) http://www.multirama.gr/products/product?pid=0445227&catid=010200 που αμα σου παθει κατι θα στο φτιαξουν αμεσα την επομενη ημερα, με DDR3 μνημη λιγο χειροτερη καρτα γραφικων και 500 gb δισκο.

Δημοσ.

ελα παιδια η 4330 δεν ειναι λιγο χειροτερη απο την gt240, ελεος

ειναι σαν να συγκρινουμε την 4650 με την 4330... :rolleyes:

σαφως καλυτερος ο επεξεργαστης αλλα αν θελει να παιζει κανενα παιχνιδι η gt240 ειναι μονοδρομος σε σχεση με την 4330...

εκτος και αν δεν τον ενδιαφερουν οποτε θα ικανοποιηθει και με το dell :-)

Δημοσ.
ελα παιδια η 4330 δεν ειναι λιγο χειροτερη απο την gt240, ελεος

ειναι σαν να συγκρινουμε την 4650 με την 4330... :rolleyes:

σαφως καλυτερος ο επεξεργαστης αλλα αν θελει να παιζει κανενα παιχνιδι η gt240 ειναι μονοδρομος σε σχεση με την 4330...

εκτος και αν δεν τον ενδιαφερουν οποτε θα ικανοποιηθει και με το dell :-)

μεχρι και crysis παιζει στο low 30 καρε και στο medium 19 καρε καλυτερα λιγο μικροτερη καρτα και να μην ανεβαζει θερμοκρασια για θεμα μακροζωιας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...