Προς το περιεχόμενο

Laptop μέχρι 600 ευρώ


Alex_Diamond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.Θα ήθελα να αγοράσω ένα Laptop το οποίο να στοιχίζει μέχρι 600 ευρώ.Θα ήθελά να έχει καλή κάρτα γραφικών και αν γίνεται bluethooth.Τι μου προτείνετε?Ευχαριστώ!!!;);):-D:-D

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
με αυτη την καρτα γραφικων δεν επαιζε ανετα το pro??? :confused:

 

περιμενες κατι καλυτερο απο fujitsu;

νομιζω το συγκεκριμενο ειναι εξαντλημενο. μ αρεσει το σηματακι που βαζει το eshop 2 χρονια trouble free... επεσα κατω απο τα γελια.

Δημοσ.
δεν παιζει ρολο το brand σε αυτο

παιζει ρολο τα εξαρτηματα που το απαρτιζουν... ;)

 

τα εξαρτηματα δεν παιζουν μονα τους

αν οι συνδεσεις η διαρυθμιση και η ποιοτητα κατασκευης ειναι για τα μπαζα τοτε τι να τα κανεις. δεν παιζουν κανενα ρολο. το χει αποδειξει πολλακις η εν λογω εταιρια μια βολτα σε fora επισημα και μη για τις ναυρχιδες της εταιριας απο το 2006 και μετα θα δεις οτι εχουν θεμα με το gaming το οποιο στην καλυτερη λυνοταν με μαγειρεμενα bios και driver update. αυτο φαινεται και σε πολλα benchmark σε λαπτοπ με ολοιδιο configuration εμφανιζονταν μεγαλες διαφορες στην αποδοση οι οποιες δικαιολογουνται απο την διαφορα τιμης (δηλαδη brand και μετριας ποιοτητας κατασκευης και σχεδιασμου)

Δημοσ.

επειδη ειχα fujitsu και δεν χρειαζεται να παω σε διπλα fora για να μαθω, θα σου πω οτι στα παιχνιδια τα πηγαινε πολυ καλα, καλυτερα ακομη και απο αυτα που θα περιμενα για τα χαρακτηριστικα του ;)

Δημοσ.
επειδη ειχα fujitsu και δεν χρειαζεται να παω σε διπλα fora για να μαθω, θα σου πω οτι στα παιχνιδια τα πηγαινε πολυ καλα, καλυτερα ακομη και απο αυτα που θα περιμενα για τα χαρακτηριστικα του ;)

 

στο δικο σου ναι δεν διαφωνω. αλλα καθε χρονο θα δεις ενα καρο μοντελα που ειτε δεν παιζουν παιχνιδια ειτε καιγονται για πλακα. με specs που σε αλλες εταιριες μπορει να κοστιζουν και διπλασια. και θα παιζεις ποδοσφαιρακι και θα τρως μπλε οθονη η θα περιμενεις στην τηλ. γραμμη του service. θυμαμαι ενα αμιλο προ που ειχε την 6600GT που επαιζες φιφα και κολλαγε για 15-20 sec και μετα ολα κυριλε και το χρεωνανε οσο το αντιστοιχο σονυ. και ενα με την 8400 και ενα με την 9600. ασε σου λεω πονεμενη ιστορια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...