Προς το περιεχόμενο

3410-Θα τρελαθούμε


Jikail

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα ένα 3410 (v04.26 04/09/02) και ενώ στο βιβλίο του λέει ότι έχει menu για επιλογή μεταξύ unicode και GSM χαρακτήρων το κινητό δεν έχει τέτοιο menu. Παίρνω τη Nokia και μου λέει ότι τα καινούργια 3410 υποστηρίζουν μόνο unicode χαρακτήρες. Δήλαδη τί θα γίνει τώρα, θα γράφω μυνήματα μέχρι 70 χαρακτήρες; Απάντηση Nokia:Να γράφετε αγγλικούς χαρακτήρες...Έχει κανείς καμιά ιδέα για να το φτιάξω ή να γυρίσω στο προηγούμενο μου ERICCSON που δεν είχε τέτοια κομπλεξικά προβλήματα; Και όχι τίποτα άλλο αλλά η Nokia μου παρουσίασε το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ unicode χαρακτήρες σαν προταίρημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έδωσα τόσα λεφτά για να γράφω με αγγλικούς χαρακτήρες καλύτερα να έγραφα στο τεφτέρι του παππού μου και όχι με αυτό το αισχρό κινητό. Και οι κλέφτες δεν λένε στο βιβλίο του κινητού ότι υποστηρίζει μόνο unicode να πράξω ανάλογα, αλλά άλλο σου λέει ότι είναι και άλλο είναι πραγματικά. Αυτό είναι κλεψιά και τα έχω πάρει άσχημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

File exw kai egw 3410 paliotero SW omws v 03.06 24=04-02 kai uparxei kanonika h epilogh gia Unicode kai GSM.Mhnumata->Puthmiseis mhnumatwn->koines->Yposthriksh xarakthrwn.

An den to exei to diko sou,don't know...:/

Pantws kai sta ericsson me thn grammmatoseira abc mporeis na grapseis 160 xarakthres ellhnika(xwris to teliko s).Mono ta kainourgia montela ths ericsson(t68,T68i,T300 kai T600 nomizw) uposthrizoun ellhnika alla mono kefalaia.

Protimw pantws to palio mou 3210:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το menu λείπει από το κινητό. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το διορθώσω εγώ το πρόβλημα συνδέοντας το κινητό στον υπολογιστή; Αν ναι ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι και που μπορώ να βρω καλώδιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι φίλε δεν έχει σχέση αυτό. Τελικά είναι επιλογή της Nokia η έκδοση 4.26 του 3410 να είναι αποκλειστικά και μόνο unicode. Πιθανόν στην επόμενη έκδοση λογισμικού να το διορθώσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...