Jikail Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Πήρα ένα 3410 (v04.26 04/09/02) και ενώ στο βιβλίο του λέει ότι έχει menu για επιλογή μεταξύ unicode και GSM χαρακτήρων το κινητό δεν έχει τέτοιο menu. Παίρνω τη Nokia και μου λέει ότι τα καινούργια 3410 υποστηρίζουν μόνο unicode χαρακτήρες. Δήλαδη τί θα γίνει τώρα, θα γράφω μυνήματα μέχρι 70 χαρακτήρες; Απάντηση Nokia:Να γράφετε αγγλικούς χαρακτήρες...Έχει κανείς καμιά ιδέα για να το φτιάξω ή να γυρίσω στο προηγούμενο μου ERICCSON που δεν είχε τέτοια κομπλεξικά προβλήματα; Και όχι τίποτα άλλο αλλά η Nokia μου παρουσίασε το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ unicode χαρακτήρες σαν προταίρημα.
kom Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 pigene to piso kai an den sto paroun petaxe to sta moutra tous me osi pio poli dinami mporeis :grin:
Jikail Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Αν έδωσα τόσα λεφτά για να γράφω με αγγλικούς χαρακτήρες καλύτερα να έγραφα στο τεφτέρι του παππού μου και όχι με αυτό το αισχρό κινητό. Και οι κλέφτες δεν λένε στο βιβλίο του κινητού ότι υποστηρίζει μόνο unicode να πράξω ανάλογα, αλλά άλλο σου λέει ότι είναι και άλλο είναι πραγματικά. Αυτό είναι κλεψιά και τα έχω πάρει άσχημα.
MetallicA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2003 File exw kai egw 3410 paliotero SW omws v 03.06 24=04-02 kai uparxei kanonika h epilogh gia Unicode kai GSM.Mhnumata->Puthmiseis mhnumatwn->koines->Yposthriksh xarakthrwn. An den to exei to diko sou,don't know...:/ Pantws kai sta ericsson me thn grammmatoseira abc mporeis na grapseis 160 xarakthres ellhnika(xwris to teliko s).Mono ta kainourgia montela ths ericsson(t68,T68i,T300 kai T600 nomizw) uposthrizoun ellhnika alla mono kefalaia. Protimw pantws to palio mou 3210:)
Jikail Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2003 Αυτό το menu λείπει από το κινητό. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το διορθώσω εγώ το πρόβλημα συνδέοντας το κινητό στον υπολογιστή; Αν ναι ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι και που μπορώ να βρω καλώδιο;
telikiasmenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2003 An apenergopoihseis to leksiko T9 tote mporei na apenergopoieitai kai to unicode. Dokimase to!
Jikail Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Όχι φίλε δεν έχει σχέση αυτό. Τελικά είναι επιλογή της Nokia η έκδοση 4.26 του 3410 να είναι αποκλειστικά και μόνο unicode. Πιθανόν στην επόμενη έκδοση λογισμικού να το διορθώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.